Nieuws

Van A naar nieuws

Met Pleging Transportservice komt u nog eens ergens. Wij houden u graag als eerste op de hoogte van het laatste nieuws. Over vervoer, de transportwereld in het algemeen en onze rol daarin. U leest het allemaal hier.

Beijer Ref


Bij Pleging Transportservice doen we zoveel mogelijk zelf. Ze hebben we onlangs voor Beijer Ref uit Oirschot (specialist in industriële koudetechniek) een unit opgehaald net over de grens met België (in Lommel om precies te zijn).

Deze hebben we netjes en veilig naar Apeldoorn gereden en daar met ons eigen materiaal gelost op de plaats van bestemming. Goed geregeld, zonder omkijken voor de klant.

 

Lees verder
Beijer Ref
Bovenloopkraan van 16 meter


In opdracht van Jan Reiling uit Maarheeze (specialist in hijs- en aandrijftechniek) heeft onze chauffeur Jeroen der Kinderen een bovenloopkraan van 16 meter lang en 3 meter breed naar Brüggen, Duitsland gereden. Dat is nog eens bijzonder (lang) vervoer!

We hebben de kraan terplekke gemonteerd, de oude gedemonteerd en terug naar Maarheeze gereden, waar we de oude kraan netjes voor de klant hebben gelost. Transportservice van de zaak.

Bovenloopkraan van 16 meter
Een kijkje bij Van den Berk Boomkwekerij


Als doorgewinterde vervoerders willen we altijd graag weten wát we vervoeren, zodat we er alles aan kunnen doen om het ook goed te vervoeren. Dat geldt zeker voor kwetsbare producten zoals bomen.
 

Lees verder
Een kijkje bij Van den Berk Boomkwekerij
Een bedrijf, twee logo’s


Zoals je wellicht weet heeft Pleging Transportservice PV Transport uit Budel overgenomen. Twee mooie Brabantse transportbedrijven die onder de vlag van Pleging Transportservice verder gaan. Met één nuance.

De naam PV Transport blijft gewoon bestaan. Wel is de huisstijl van PV Transport aangepast aan de stijl van Pleging. Om te beginnen met het logo.

De huisstijljas van Pleging zit PV Transport duidelijk als gegoten.

Een bedrijf, twee logo’s
FullFence bestaat 1 jaar


Fullservice bouwhekkenspecialist (en klant van Pleging Transportservice) FullFence uit Veldhoven bestaat 1 jaar.

De ongeschreven regel zegt dat wie jarig is trakteert. Met in dit geval heerlijk op maat gemaakt gebak. Van harte gefeliciteerd beste mensen van FullFence!

Op naar nog veel meer jaren!

FullFence bestaat 1 jaar
Verplichte rust onderweg


Elke chauffeur moet onderweg verplicht rusten. Een stop tussen de bergen in Zwitserland is dan bepaald niet verkeerd.

Even genieten van de omgeving en meteen maar een paar mooie foto’s voor het thuisfront maken. Onze chauffeur Appie heeft er oog voor. Hier is hij voor Raymakers Stoffen uit Helmond op weg naar Como in Italië. 

 

Verplichte rust onderweg
Als je trots bent mag iedereen het weten.


En wij zijn trots. Deze twee nieuwe vrachtwagens horen sinds kort tot ons wagenpark. Speciaal voor deze foto hebben we de parkeerplaatsen voor ons kantoor vrijgemaakt.

Heel even maar, want deze wagens horen natuurlijk op de weg en niet op een parkeerplaats.

Als je trots bent mag iedereen het weten.
Een mooi voorbeeld van de service in Pleging Transportservice.


Onze chauffeur Dirk plaats op locatie een trap voor onze opdrachtgever Snep Exclusieve Metalen uit Eindhoven. Daarbij maakt Dirk efficiënt gebruik van de kraan op de wagen en is de klant niet afhankelijk van nóg een partij.

Bovendien weten de mensen van Snep dat wij de trap naar wens plaatsen. Resultaat; de klant blij en de klant van de klant blij. Daar doen we het voor!

Een mooi voorbeeld van de service in Pleging Transportservice.
1916 Bouwplaatsservice Eersel zorgt voor bouwunits


Als je regelmatig units nodig hebt zoals Hurks, wil je dat natuurlijk wel laten doen door een partij die transport in de vingers heeft. En dus halen de chauffeurs van Pleging Transportservice de bouwunits op en lossen ze weer netjes op de betreffende bouwplaats.

Bouw klaar? Dan halen wij de units weer netjes op en brengen ze terug naar 1916 Bouwplaatsservice of direct naar de volgende bouw.

1916 Bouwplaatsservice Eersel zorgt voor bouwunits
Één overname, twee winnaars


Goed nieuws. PV Transport uit Budel is overgenomen door Pleging Transportservice uit Eersel. Twee mooie Brabantse transportbedrijven worden één en gaan verder onder de vlag van Pleging Transportservice. De overname kent twee winnaars.

Piet Verhoeven gaat met pensioen en weet zich verzekerd dat zijn bedrijf bij een sterke partij is ondergebracht en Pleging Transportservice versterkt zich krachtig voor de toekomst.

 

Lees verder
Één overname, twee winnaars
Logistieke ondersteuning


Logistieke ondersteuning is er in alle vormen en maten. Woonunits voor bouwplaatsen verplaatsen bijvoorbeeld. Bouwen en meteen al op dezelfde kavel wonen, is een slimme oplossing.

Behalve het minimaliseren van je woon/werkverkeer, bespaart het in de kosten. Alleen, een woonunit verhuist zich niet zelf naar de kavel. Dat doet Pleging Transportservice. Zo gevraagd, zo gedaan!

Logistieke ondersteuning
Veel succes Annemiek!


Onlangs hebben we Annemiek de Bie uitgezwaaid. Annemiek is 11 jaar lang onze administratieve allrounder geweest, die waar mogelijk ook ritten met de vrachtwagen oppakte. Dan ben je pas echt allround.

Wij hopen (en weten) dat Annemiek een mooie tijd heeft gehad bij Pleging Transportservice en wensen haar dan ook heel veel succes met haar nieuwe baan.

Mocht je trouwens een keer bij vakgarage P. Van de Ven in Vessem aan de servicebalie staan, doe Annemiek dan vooral de groeten van Pleging.

Veel succes Annemiek!
Voor diverse klanten rijden we speciaal transport


Wij verzorgen namens hen de complete afhandeling inclusief transport vergunningen.

Zoals bijvoorbeeld de betonnen kelderbak (3,5 meter breed, 6 meter lang en 26 ton zwaar) die we van Oosterhout naar Eersel hebben gebracht. 

Maar ook de luchtwasser (3,5 meter breed, ruim 12 meter lang en bijna 3,5 meter hoog) die we naar een varkensboer in Greiz, Duitsland hebben gereden hoort op het lijstje bijzondere ritten.

Voor diverse klanten rijden we speciaal transport
Bij Pleging Transportservice vervoeren we ook levende bomen.


Voor boomkwekerij Van den Berk in Sint-Oedenrode hebben we een ‘mini-bos’ vervoerd. Bomen leveren we af op de plek waar ze geplant worden en dat zijn niet altijd de meest toegankelijke bestemmingen.

Voor deze klus hebben we in Waalre in totaal elf verschillende bomen geleverd, waaronder coniferen en prunussen en – naar het schijnt – ook een berk.

Bij Pleging Transportservice vervoeren we ook levende bomen.
John van harte!


Werken bij Pleging Transportservice is in een woord leuk. Zo leuk dat onze mensen graag lang bij ons blijven werken. Chauffeur/monteur John van de Borne bijvoorbeeld. Vandaag viert hij (en wij) zijn 12,5 jarig jubileum. We kennen Johnne – zo neemt hij de telefoon op - als een betrouwbare collega die altijd klaarstaat voor z’n collega’s.

Een echte handen uit de mouwen steker met gevoel voor humor. Dat hij soms een beetje moppert is hem vergeven, we krijgen er een geweldige collega voor terug. 
En omdat John graag wat langer onderweg is (het liefst de hele week) rijdt hij meestal naar Duitsland voor onze opdrachtgever Valmont. John blij, wij blij, onze klant blij. Kortom; John van harte!

John van harte!
Siloafdeksystemen van Agridek vervoerd


Voor Renders Metaal uit Eersel hebben we twee siloafdeksystemen van Agridek vervoerd. Agridek is onder meer afdekspecialist voor de agrarische sector.

Dus wij naar Renders in Eersel (daar zijn de systemen gefabriceerd) en vervolgens op pad naar Leermens in Groningen en St. Annaparochie in Friesland.
 

Lees verder
Siloafdeksystemen van Agridek vervoerd
Op reis naar Vlieland


Rijden voor Pleging Transportservice biedt onze chauffeurs soms onverwachte cadeautjes. Lossen op mooie locaties zoals Vlieland bijvoorbeeld. Officieel is het eiland – behalve voor de inwoners - autovrij, maar ben je er om in opdracht van VDL Metaal een telecommast te lossen, dan maken ze graag een uitzondering.

En dus vertrokken met de veerboot vanuit Harlingen met twee beladen vrachtwagens en een telescoopkraan voor het plaatsen van de mast.
 

Lees verder
Op reis naar Vlieland
Kraanwagen transport voor SnepWe transporteren regelmatig voor Snep uit Eindhoven. Dat zijn leuke klussen, want Snep ontwikkelt en fabriceert stalen maatwerktrappen; eyecatchers in en aan gebouwen. Op de foto hangen we een wenteltrap van Snep aan de gevel van een nieuwbouwproject in Den Bosch.

Mooi voorbeeld van hoe we diensten samenpakken. Laden, transporteren en de trap op de locatie samen met de mensen van Snep ophangen. Typisch zo’n situatie waar we onze autolaadkraan voor inzetten.

Kraanwagen transport voor Snep
Levering nieuwe vrachtwagenZaterdag 20 maart is de nieuwe vrachtwagen geleverd. Dat is goed nieuws voor Pleging Transportservice én voor onze chauffeur Barry. Hij kan eindelijk weer de weg op.

Omdat het arriveren van een nieuwe vrachtwagen op ons terrein elke keer weer een mooi moment is, hebben we onze nieuwe aanwinst enthousiast met z’n allen onthaald.
 

Lees verder
Levering nieuwe vrachtwagen
KooiaaptransportEen kooiaap is een heftruck die achter vast aan de vrachtwagen meegenomen wordt. Het belangrijk voordeel is dat onze chauffeurs met behulp van de kooiaap de vracht zelf kunnen laden en lossen.

Er hoeft op de locatie dus verder niets geregeld te worden. Dat scheelt onze opdrachtgevers tijd én geld. Zo hebben we de beveiligingscamera’s van het TT-circuit in Assen met de kooiaap op het circuit geladen en weer veilig gelost. Snel en betrouwbaar.

Kooiaaptransport
Wij laten ons niet zomaar tegenhoudenWij laten ons niet zomaar tegenhouden door onverwachte omstandigheden. Ook niet als het weer even tegenzit. Het zijn uitdagingen voor onze chauffeurs onderweg en voor onze planning.

Natuurlijk maken we wel altijd een goede afweging. We zijn verantwoordelijk voor elkaar en voor de producten die we vervoeren. Onze klanten hoeven geen ‘nee te verkopen’ aan hun klanten.

Wij laten ons niet zomaar tegenhouden