Goed nieuws.
PV Transport overgenomen door Pleging Transportservice

Een overname, twee winnaars

Twee mooie Brabantse transportbedrijven worden één en gaan verder onder de vlag van Pleging Transportservice. De overname kent twee winnaars. Piet Verhoeven gaat met pensioen en weet zich verzekerd dat zijn bedrijf bij een sterke partij is ondergebracht en Pleging Transportservice versterkt zich krachtig voor de toekomst.

De vrachtwagens van PV Transport rijden vanuit Budel. Het bedrijf is voornamelijk actief in het foodsegment en telt 17 medewerkers. De locatie is voorzien van een op- en overslagloods (voor warehousing en logistieke ondersteuning) plus een onderhoudsgarage. De locatie wordt mee overgenomen en blijft na de overname bestaan.

Klaar voor de toekomst

Waar Piet Verhoeven zocht naar een sterke en ambitieuze overnamepartij, was Pieter Pleging op zoek naar mogelijkheden om zijn transportbedrijf zo sterk mogelijk te maken voor de toekomst. De twee mannen kenden elkaar al van de transportwereld. “Een prachtig bedrijf”, aldus Piet Verhoeven over Pleging Transportservice.

Het Pieterpad

Piet Verhoeven bewandelde het pad richting Pieter pas nadat zijn bank hem vroeg naar de toekomstplannen voor zijn bedrijf. Piet had geen directe opvolging en wilde zijn bedrijf graag overdragen aan een passende partij. Rembrandt Fusies en Overnames uit Eindhoven is vervolgens de markt gaan verkennen. Interesse genoeg, zo bleek al snel. Dat is niet vreemd; PV Transport is een gezond en aansprekend bedrijf met een jarenlange staat van dienst en een mooie klantportefeuille. De ‘cijfers en intenties’ van een overnamepartij mogen dan wel kloppen, hetzelfde moet gelden voor het gevoel dat je hebt bij een potentiële overnamepartij. Via via kwam Pleging Transportservice in beeld. Vanaf dat moment rolde het balletje al snel de juiste kant op.

In goede handen

Zo gezegd, zo gedaan. Vervolgens zaten de mannen al snel aan tafel en was de klik duidelijk. Het goede gevoel bij Pleging Transportservice gaf de doorslag. De twee bedrijven lijken qua instelling en profiel op elkaar. Niet te groot, niet te klein. Communicatie met de klant en vertrouwen zijn voor beiden belangrijk en de klant staat altijd op de eerste plaats.

Voor Piet Verhoeven is de overname een geruststelling. Hij weet dat zijn bedrijf in goede handen is en gaat met een gerust hart genieten van zijn pensioen. En Pleging Transportservice voegt een mooi Brabants transportbedrijf toe aan zijn transportservice. Kortom; een overname, twee winnaars.

Meer nieuws
‘Bij Pleging denken ze écht mee, op alle vlakken’

Met ongeveer 450 hectare en een assortiment van meer dan 1600 boomsoorten en cultivars, behoort Van den Berk Boomkwekerijen tot één van de grootste kwekerijen van Europa. Pleging Transportservice verzorgt sinds 2015 dagelijks transporten voor deze klant. Bas Dimmers, hoofd logistiek, vertelt over zijn ervaring met Pleging Transportservice. ‘We vinden het belangrijk om een relatie op te bouwen en dan zit je bij Pleging goed.’

Lees verder
‘Bij Pleging denken ze écht mee, op alle vlakken’
Nieuw: elektrische HMF 4020-kraan in combinatie met een DAF NGD-trekker

Sinds het voorjaar van 2024 hebben we nieuw elektrisch materieel aan ons wagenpark toegevoegd. We kochten een elektrische HFO 4020-kraan in combinatie met een DAF NGD-trekker (Euro 6-diesel en HVO 100 brandstof). Samen zorgt dit voor een reductie van maar liefst 95% CO2.

Lees verder
Nieuw: elektrische HMF 4020-kraan in combinatie met een DAF NGD-trekker
Nieuwe website PV


Bij Pleging Transportservice en PV Transport delen we goed nieuws graag snel. We starten het nieuwe jaar meteen goed met een nieuwe website voor PV Transport. In 2022 hebben we eerst de overname door Pleging Transportservice goed op de rit gezet. Nu die samenwerking staat, hebben we de website aangepakt.

Op de website  lees je ons verhaal, vertellen onze chauffeurs over de liefde voor hun vak, ontdek je wat onze klanten van ons vinden en zie je heel veel mooie foto’s van onze vrachtwagens. Maar dat is logisch.

Nieuwe website PV
Dit is Flip


Dit is Flip. De enthousiaste labradoedel van Pieter Pleging en erg geïnteresseerd in het bedrijf. Flip gaat namelijk (bijna) elke dag met Pieter mee naar kantoor. Daar heet hij de chauffeurs aan het einde van de werkdag welkom met een flinke kwispel.
Overigens ligt Flip’s interesse ook in het logistieke stuk zoals je ziet. En omdat hij er toch bijna elke dag is, pakt hij op vrijdag de weekafsluiting meteen ook maar even mee. Het is dat hij geen vrachtwagenrijbewijs heeft, want anders…

Dit is Flip
8 december dag van de Vrachtwagenchauffeurs

Vandaag is het de Dag van de Vrachtwagenchauffeurs! Bedankt alle chauffeurs. Maar dan ook echt allemaal!

Zonder jullie zijn we nergens. Of anders gezegd, zonder jullie komen we nergens. Dat vraagt om inzet en die leveren jullie. Letterlijk en figuurlijk. Elke rit weer en altijd met een glimlach. Vandaag is de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Jullie dag. Bedankt voor de onvermoeibare inzet en betrokkenheid!

Lees verder
8 december dag van de Vrachtwagenchauffeurs
Loopbrug Suytkade


Chauffeur John heeft onlangs een loopbrug opgehaald bij Van Montfort Bouw in Bergeijk. De bestemming was de nieuwbouwwijk Suytkade in Helmond. Kwestie van laden, lossen en plaatsen. Kortom, een fraai staaltje brugverplaatsing.

Goed nieuws ook voor de nieuwe bewoners, zij zijn nu te voet of met de fiets veel sneller de wijk in en uit.

 

Lees verder
Loopbrug Suytkade
Personeelsfeest Pleging en PV


Een klein hoogtepunt mogen we het gerust noemen, het eerste Pleging Transportservice / PV Transport personeelsfeest. Samen een hapje eten, gevolgd door een zelfgemaakte pubquiz bij Manege de Molenberg in Leende.

Wat werkt beter om elkaar nog beter te leren kennen dan een pubquiz? Kortom, een waardevolle en mooie avond. En gezellig, maar dat is logisch; we zijn tenslotte een Brabants bedrijf.

Kijk ze nadenken :)

Personeelsfeest Pleging en PV
Pleging en PV maken met TANS flinke stappen


Pleging en PV maakt sinds een jaar gebruik van het transport management systeem TALIS. Vraag gerust aan onze planners hoe goed dat gaat! Met TALIS delen we alles in op vrachtwagenniveau. Het systeem werkt goed met andere systemen, wat ons weer welkome ruimte geeft om andere systemen te implementeren zoals Data2Track. Daarnaast zetten we binnenkort een speciale app in zodat we alle belangrijke informatie 1-op-1 met onze chauffeurs kunnen delen. Kortom, met TALIS gaat alles sneller en wordt alles makkelijker.

Lees verder
Pleging en PV maken met TANS flinke stappen
Het Buitencentrum


Collega Paul heeft onlangs bij Houthandel van Dal in Esbeek een in het oog springend houten huisje geladen.

Bestemming; kindervakantieaccommodatie Het Buitencentrum in Overasselt.

Hout, kindervakantieaccommodatie én buiten. Dat kan maar een ding betekenen; een prachtige toevoeging aan een bijzondere plek.
 

Lees verder
Het Buitencentrum
Van Agridek naar Nieuil-L’Espoir


Collega Jeroen is samen met een monteur van Agridek naar Nieuil-L’Espoir gereden.

Voor de niet-kaartlezers; Nieuil-L’Espoir ligt in het hart van Frankrijk. Dat is 1,5 dag heen rijden en 1,5 dag terug, en in de tussentijd even het silosysteem in elkaar zetten. 

Lees verder
Van Agridek naar Nieuil-L’Espoir
Goed nieuws uit ooievaarland


Collega Paul Sprengers is papa geworden van een zoon; Flinn. Met moeder, zoon (en Paul) gaat het hartstikke goed.

Paul en Silke gefeliciteerd namens alle collega’s!

Goed nieuws uit ooievaarland
Mooie oprijlaan


Als chauffeur is geen dag hetzelfde. Soms zit je vooral op de snelweg en soms bevind je je opeens op een verrassend mooie oprijlaan op weg naar een houthandel in Bilthoven.

Hoe mooi is dat?

Hier is chauffeur Appie onderweg voor Roval Aluminium uit Helmond.
 

Lees verder
Mooie oprijlaan
Millimeterwerk


Onlangs hebben we voor hijs- en aandrijfspecialist Jan Reiling uit Maarheeze een 18 meter lange bovenloopkraan getransporteerd naar Van der Vleuten Bouwmaterialen in Best.

Speciaal vervoer breng je op een speciale manier in beeld, zeker als we - zoals in dit geval - de bovenloopkraan ook meteen installeren.

Klik door naar de video!
 

Lees verder
Millimeterwerk
Dit is ons team!


Pleging Transportservice en PV Transport zijn we samen. Zonder onze mensen zijn we nergens. Beter gezegd; dan komen we nergens.

We stellen onszelf graag aan je voor.

 

Lees verder
Dit is ons team!
Dakkapel van 4 meter breed


Bij Pleging transporteren we ook dakkapellen. En dat zijn geen kleine jongens.

Onze chauffeur Barry heeft onlangs een dakkapel van maar liefst 4,5 meter breed naar Eindhoven gereden en meteen op z’n plek gehesen. Mooi werk.

 

Lees verder
Dakkapel van 4 meter breed
Sleufsilosysteem van 26,5 meter


In opdracht van Renders Metaal en Agridek heeft chauffeur Eric een zogenaamd sleufsilosysteem van 26,5 meter lengte gelost in Moeskroen (België). Mooi voorbeeld van speciaal vervoer in konvooi door de dorpen van Vlaanderen.

Collega Jeroen is er met klein materiaal achteraan gereden en heeft het silosysteem samen met de monteurs van Renders op locatie in elkaar gezet.

 

Lees verder
Sleufsilosysteem van 26,5 meter
De Jubilarissen van Pleging en PV


Het aller leukste en grootste compliment voor een bedrijf is dat medewerkers er graag werken en er zolang mogelijk willen blijven.

Ons lijstje met trotse jubilarissen wordt steeds langer. Dit is onze "Wall of Fame"!

 

Lees verder
De Jubilarissen van Pleging en PV
Jaarlijkse BBQ


Bij Pleging houden we van tradities. Mooi voorbeeld van zo’n traditie is de jaarlijks BBQ voor al onze medewerkers en hun gezinnen. Een perfect moment om groots uit te pakken.

Leuke activiteiten voor de kinderen, heerlijk eten en drinken en uniek voor deze editie; de eerste echte informele kennismaking tussen de collega’s van Pleging en PV Transport.

Lees verder
Jaarlijkse BBQ
Een brugdeel van 17,5 ton


Deze week een ritje Arendonk-Werkendam voor onze chauffeur Marc.

Bij VDL in Arendonk heeft hij een 17,5 ton wegend brugdeel geladen, afgespannen met kettingen en netjes afgeleverd bij JC Straaltechniek in Werkendam.

Daar wordt het brugdeel van een duurzame coatinglaag voorzien.

Een brugdeel van 17,5 ton
Piet en Johanna; bedankt!

 

Mei jongstleden hebben we een onvergetelijk mooi afscheidsfeest georganiseerd voor Piet en Johanna Verhoeven, de oud-eigenaren van PV Transport.

Een mooi moment ook om elkaar beter te leren kennen.

 

Lees verder
Piet en Johanna; bedankt!
Appie Scheurleer is getrouwd!


Goed nieuws! Appie Scheurleer is getrouwd!

De leukste baan die bestaat (Appie’s woorden) is nu nóg leuker. Want hoe graag hij ook onderweg is, weten dat er thuis iemand op je wacht na een werkdag is pas echt onbetaalbaar.

Gefeliciteerd Appie en Ingrid! Wij wensen jullie vele fijne jaren samen.

Appie Scheurleer is getrouwd!
Vencomatic uit Eersel


Namens Vencomatic uit Eersel heeft onze chauffeur Jeroen onlangs op een pluimveehouderij in Bladel een klimaatunit gelost. Samen met de specialisten van Vencomatic heeft hij de unit op een 3 meter hoge constructie geplaatst.

Voor de prestaties van de kippen in de stal is een gezond klimaat een must. De unit ondersteunt hierin door de stal voortdurend van verse lucht te voorzien.

Vencomatic uit Eersel
Alpe d’HuZes

Bijdragen in de mooiste zin van het woord. 

Sinds 2016 maakt Pleging Transportservice deel uit van Team Logistiek van het goede doelen event Alpe d’HuZes. De sponsortocht vindt elk jaar plaats op de eerste donderdag van juni. Pieter Pleging is sinds 2020 teamleider van Team Logistiek en gaat dit jaar voor het eerst in die rol mee de berg op.

Pieter: “Door corona heeft alles twee jaar stilgelegen. De jaren daarvoor reden mijn zoon Bram en ik elk jaar om en om mee. Zoals het ernaar uitziet gaan we dit jaar waarschijnlijk allebei mee.”

Lees verder
Alpe d’HuZes
Wekelijks naar Zwitserland


PV Transport - onderdeel van Pleging - rijdt wekelijks naar Zwitserland. De bestemming deze keer is Giswil in het kanton Obwalden. Een rit naar Zwitserland duurt circa 8 uur vanaf onze locatie in Budel. Chauffeur van dienst is Cinth.

In principe hebben we 3 chauffeurs die op Zwitserland rijden. Omdat Zwitserland grenscontroles heeft, is het handig als de chauffeur van dienst ervaring heeft met de ins en outs van de Zwitserse douane.
 

Lees verder
Wekelijks naar Zwitserland
Ford pick-up naar de RDW-testbaan


Onze chauffeur Paul heeft onlangs voor Bateck Voertuigtechniek uit Netersel een door Bateck aangepaste Ford pick-up naar de RDW-testbaan in Lelystad gebracht.

De pick-up - eigendom van een Zweedse klant van Bateck – is er uitvoerig getest op bepaalde verrichtingen zoals reminzichten, zichtveld en rolweerstand van de banden. Voldoet het voertuig aan alle vereisten dan mag het – nationaal én internationaal - de weg op. Leuke klus!

Ford pick-up naar de RDW-testbaan
Alaaf!


Chauffeur Barry van Pleging Transportservice heeft zaterdag jl. om precies 16.11 uur het carnaval in Helmond officieel omhoog getild. Letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt.

De ‘Helmondse Kei’ van De Keiebijters Carnavalsvereniging wordt 4 dagen lang uitgebreid toegezongen!

Alaaf!
Nieuwe bedrijfskleding voor PV Transport


Een nieuw logo, nieuwe huisstijl en dan meteen ook maar nieuwe bedrijfskleding. Onze mensen staan er goed op de komende jaren.

Je ziet het. We staan niet alleen bekend om onze service en dienstverlening, we stralen het ook uit.

Nieuwe bedrijfskleding voor PV Transport
Dakkapellen transporteren en plaatsen?


Bij Pleging draaien we daar onze hand niet voor om, hooguit onze kraanwagen. Voor Windows Plus uit Almere heeft onze chauffeur Barry bij Polyworkx Dakkapel uit Eersel een complete dakkapel opgehaald en netjes in Almere geplaatst.

Geen probleem voor onze kraanwagen. Met een armlengte van maar liefst 26 meter tilt de kraan de dakkapel eenvoudig helemaal óver de aangrenzende woning naar zijn plek. Mooie klus, graag gedaan.

Lees verder
Dakkapellen transporteren en plaatsen?
Vervanging dak silo


De sneeuwval van begin 2021 heeft in Eersel het dak van een silo beschadigd. Het dak is gerepareerd en weer klaar voor gebruik. Het moet er alleen nog even opgelegd worden.

In opdracht van Bouwbedrijf KimTim uit Eersel hebben wij (of beter gezegd onze chauffeur Jeroen der Kinderen) het dak opgehaald en er weer netjes opgetakeld.

Vervanging dak silo
Beijer Ref


Bij Pleging Transportservice doen we zoveel mogelijk zelf. Ze hebben we onlangs voor Beijer Ref uit Oirschot (specialist in industriële koudetechniek) een unit opgehaald net over de grens met België (in Lommel om precies te zijn).

Deze hebben we netjes en veilig naar Apeldoorn gereden en daar met ons eigen materiaal gelost op de plaats van bestemming. Goed geregeld, zonder omkijken voor de klant.

 

Lees verder
Beijer Ref
Bovenloopkraan van 16 meter


In opdracht van Jan Reiling uit Maarheeze (specialist in hijs- en aandrijftechniek) heeft onze chauffeur Jeroen der Kinderen een bovenloopkraan van 16 meter lang en 3 meter breed naar Brüggen, Duitsland gereden. Dat is nog eens bijzonder (lang) vervoer!

We hebben de kraan terplekke gemonteerd, de oude gedemonteerd en terug naar Maarheeze gereden, waar we de oude kraan netjes voor de klant hebben gelost. Transportservice van de zaak.

Bovenloopkraan van 16 meter
Van den Berk Boomkwekerij


Als doorgewinterde vervoerders willen we altijd graag weten wát we vervoeren, zodat we er alles aan kunnen doen om het ook goed te vervoeren. Dat geldt zeker voor kwetsbare producten zoals bomen.
 

Lees verder
Van den Berk Boomkwekerij
Een bedrijf, twee logo’s


Zoals je wellicht weet heeft Pleging Transportservice PV Transport uit Budel overgenomen. Twee mooie Brabantse transportbedrijven die onder de vlag van Pleging Transportservice verder gaan. Met één nuance.

De naam PV Transport blijft gewoon bestaan. Wel is de huisstijl van PV Transport aangepast aan de stijl van Pleging. Om te beginnen met het logo.

De huisstijljas van Pleging zit PV Transport duidelijk als gegoten.

Een bedrijf, twee logo’s
FullFence bestaat 1 jaar


Fullservice bouwhekkenspecialist (en klant van Pleging Transportservice) FullFence uit Veldhoven bestaat 1 jaar.

De ongeschreven regel zegt dat wie jarig is trakteert. Met in dit geval heerlijk op maat gemaakt gebak. Van harte gefeliciteerd beste mensen van FullFence!

Op naar nog veel meer jaren!

FullFence bestaat 1 jaar
Verplichte rust onderweg


Elke chauffeur moet onderweg verplicht rusten. Een stop tussen de bergen in Zwitserland is dan bepaald niet verkeerd.

Even genieten van de omgeving en meteen maar een paar mooie foto’s voor het thuisfront maken. Onze chauffeur Appie heeft er oog voor. Hier is hij voor Raymakers Stoffen uit Helmond op weg naar Como in Italië. 

 

Verplichte rust onderweg
Als je trots bent mag iedereen het weten.


En wij zijn trots. Deze twee nieuwe vrachtwagens horen sinds kort tot ons wagenpark. Speciaal voor deze foto hebben we de parkeerplaatsen voor ons kantoor vrijgemaakt.

Heel even maar, want deze wagens horen natuurlijk op de weg en niet op een parkeerplaats.

Als je trots bent mag iedereen het weten.
Een mooi voorbeeld van de service in Pleging Transportservice.


Onze chauffeur Dirk plaats op locatie een trap voor onze opdrachtgever Snep Exclusieve Metalen uit Eindhoven. Daarbij maakt Dirk efficiënt gebruik van de kraan op de wagen en is de klant niet afhankelijk van nóg een partij.

Bovendien weten de mensen van Snep dat wij de trap naar wens plaatsen. Resultaat; de klant blij en de klant van de klant blij. Daar doen we het voor!

Een mooi voorbeeld van de service in Pleging Transportservice.
1916 Bouwplaatsservice Eersel zorgt voor bouwunits


Als je regelmatig units nodig hebt zoals Hurks, wil je dat natuurlijk wel laten doen door een partij die transport in de vingers heeft. En dus halen de chauffeurs van Pleging Transportservice de bouwunits op en lossen ze weer netjes op de betreffende bouwplaats.

Bouw klaar? Dan halen wij de units weer netjes op en brengen ze terug naar 1916 Bouwplaatsservice of direct naar de volgende bouw.

1916 Bouwplaatsservice Eersel zorgt voor bouwunits
Één overname, twee winnaars


Goed nieuws. PV Transport uit Budel is overgenomen door Pleging Transportservice uit Eersel. Twee mooie Brabantse transportbedrijven worden één en gaan verder onder de vlag van Pleging Transportservice. De overname kent twee winnaars.

Piet Verhoeven gaat met pensioen en weet zich verzekerd dat zijn bedrijf bij een sterke partij is ondergebracht en Pleging Transportservice versterkt zich krachtig voor de toekomst.

 

Lees verder
Één overname, twee winnaars
Logistieke ondersteuning


Logistieke ondersteuning is er in alle vormen en maten. Woonunits voor bouwplaatsen verplaatsen bijvoorbeeld. Bouwen en meteen al op dezelfde kavel wonen, is een slimme oplossing.

Behalve het minimaliseren van je woon/werkverkeer, bespaart het in de kosten. Alleen, een woonunit verhuist zich niet zelf naar de kavel. Dat doet Pleging Transportservice. Zo gevraagd, zo gedaan!

Logistieke ondersteuning
Veel succes Annemiek!


Onlangs hebben we Annemiek de Bie uitgezwaaid. Annemiek is 11 jaar lang onze administratieve allrounder geweest, die waar mogelijk ook ritten met de vrachtwagen oppakte. Dan ben je pas echt allround.

Wij hopen (en weten) dat Annemiek een mooie tijd heeft gehad bij Pleging Transportservice en wensen haar dan ook heel veel succes met haar nieuwe baan.

Mocht je trouwens een keer bij vakgarage P. Van de Ven in Vessem aan de servicebalie staan, doe Annemiek dan vooral de groeten van Pleging.

Veel succes Annemiek!
Voor diverse klanten rijden we speciaal transport


Wij verzorgen namens hen de complete afhandeling inclusief transport vergunningen.

Zoals bijvoorbeeld de betonnen kelderbak (3,5 meter breed, 6 meter lang en 26 ton zwaar) die we van Oosterhout naar Eersel hebben gebracht. 

Maar ook de luchtwasser (3,5 meter breed, ruim 12 meter lang en bijna 3,5 meter hoog) die we naar een varkensboer in Greiz, Duitsland hebben gereden hoort op het lijstje bijzondere ritten.

Voor diverse klanten rijden we speciaal transport
Bij Pleging Transportservice vervoeren we ook levende bomen.


Voor boomkwekerij Van den Berk in Sint-Oedenrode hebben we een ‘mini-bos’ vervoerd. Bomen leveren we af op de plek waar ze geplant worden en dat zijn niet altijd de meest toegankelijke bestemmingen.

Voor deze klus hebben we in Waalre in totaal elf verschillende bomen geleverd, waaronder coniferen en prunussen en – naar het schijnt – ook een berk.

Bij Pleging Transportservice vervoeren we ook levende bomen.
John van harte!


Werken bij Pleging Transportservice is in een woord leuk. Zo leuk dat onze mensen graag lang bij ons blijven werken. Chauffeur/monteur John van de Borne bijvoorbeeld. Vandaag viert hij (en wij) zijn 12,5 jarig jubileum. We kennen Johnne – zo neemt hij de telefoon op - als een betrouwbare collega die altijd klaarstaat voor z’n collega’s.

Een echte handen uit de mouwen steker met gevoel voor humor. Dat hij soms een beetje moppert is hem vergeven, we krijgen er een geweldige collega voor terug. 
En omdat John graag wat langer onderweg is (het liefst de hele week) rijdt hij meestal naar Duitsland voor onze opdrachtgever Valmont. John blij, wij blij, onze klant blij. Kortom; John van harte!

John van harte!
Siloafdeksystemen van Agridek vervoerd


Voor Renders Metaal uit Eersel hebben we twee siloafdeksystemen van Agridek vervoerd. Agridek is onder meer afdekspecialist voor de agrarische sector.

Dus wij naar Renders in Eersel (daar zijn de systemen gefabriceerd) en vervolgens op pad naar Leermens in Groningen en St. Annaparochie in Friesland.
 

Lees verder
Siloafdeksystemen van Agridek vervoerd
Op reis naar Vlieland


Rijden voor Pleging Transportservice biedt onze chauffeurs soms onverwachte cadeautjes. Lossen op mooie locaties zoals Vlieland bijvoorbeeld. Officieel is het eiland – behalve voor de inwoners - autovrij, maar ben je er om in opdracht van VDL Metaal een telecommast te lossen, dan maken ze graag een uitzondering.

En dus vertrokken met de veerboot vanuit Harlingen met twee beladen vrachtwagens en een telescoopkraan voor het plaatsen van de mast.
 

Lees verder
Op reis naar Vlieland
Kraanwagen transport voor SnepWe transporteren regelmatig voor Snep uit Eindhoven. Dat zijn leuke klussen, want Snep ontwikkelt en fabriceert stalen maatwerktrappen; eyecatchers in en aan gebouwen. Op de foto hangen we een wenteltrap van Snep aan de gevel van een nieuwbouwproject in Den Bosch.

Mooi voorbeeld van hoe we diensten samenpakken. Laden, transporteren en de trap op de locatie samen met de mensen van Snep ophangen. Typisch zo’n situatie waar we onze autolaadkraan voor inzetten.

Kraanwagen transport voor Snep
Levering nieuwe vrachtwagen


Zaterdag 20 maart is de nieuwe vrachtwagen geleverd. Dat is goed nieuws voor Pleging Transportservice én voor onze chauffeur Barry. Hij kan eindelijk weer de weg op. Omdat het arriveren van een nieuwe vrachtwagen op ons terrein elke keer weer een mooi moment is, hebben we onze nieuwe aanwinst enthousiast met z’n allen onthaald.
 

Lees verder
Levering nieuwe vrachtwagen
Wij laten ons niet zomaar tegenhoudenWij laten ons niet zomaar tegenhouden door onverwachte omstandigheden. Ook niet als het weer even tegenzit. Het zijn uitdagingen voor onze chauffeurs onderweg en voor onze planning.

Natuurlijk maken we wel altijd een goede afweging. We zijn verantwoordelijk voor elkaar en voor de producten die we vervoeren. Onze klanten hoeven geen ‘nee te verkopen’ aan hun klanten.

Wij laten ons niet zomaar tegenhouden