Nieuw: elektrische HMF 4020-kraan in combinatie met een DAF NGD-trekker

Sinds het voorjaar van 2024 hebben we nieuw elektrisch materieel aan ons wagenpark toegevoegd. We kochten een elektrische HFO 4020-kraan in combinatie met een DAF NGD-trekker (Euro 6-diesel en HVO 100 brandstof). Samen zorgt dit voor een reductie van maar liefst 95% CO2.

Als transportbedrijf willen we steeds duurzamer handelen. Hetzelfde geldt voor veel van onze klanten. We kregen steeds vaker vragen over CO2-uitstoot. Pleging Transportservice wil klanten daarom helpen bij het neerzetten van een duurzame propositie.

 

Duurzaamheid steeds belangrijker

Duurzaamheid is niet langer iets dat je er als bedrijf ‘bij’ doet. Het is meer en meer een keiharde eis, bijvoorbeeld bij aanbestedingen. Het is dus voor veel van onze klanten niet de vraag óf ze duurzamer gaan handelen, maar hóe ze dat dan doen. Omdat wij graag met onze klanten meedenken en bovendien zelf mee willen werken aan een groene toekomst, schaften we deze duurzame combinatie aan. Gebruikers brengen de CO2-uitstoot terug met maar liefst 95 procent.

 

Elektrische kraan zonder concessies

We vinden het belangrijk dat ons elektrisch materieel voldoet aan onze kwaliteitseisen. De elektrische HFO-kraan (type: 4020 K6, met elektrische power take off) doet precies wat je nodig hebt. Deze krachtpatser kan maar liefst acht uur vooruit op een volgeladen accu. En, om niet voor verrassingen komen te staan, is er ook de optie om tijdelijk over te schakelen op de dieselmotor. Betrouwbaar én degelijk.

 

Meer weten over ons duurzaam materieel?

Benieuwd of ons elektrisch materieel past bij je bedrijf en businesscase? Neem contact op met Pieter Pleging via 06-53313475, of mail naar p.pleging@plegingtransportservice.nl.

Meer nieuws
Nieuwe website PV


Bij Pleging Transportservice en PV Transport delen we goed nieuws graag snel. We starten het nieuwe jaar meteen goed met een nieuwe website voor PV Transport. In 2022 hebben we eerst de overname door Pleging Transportservice goed op de rit gezet. Nu die samenwerking staat, hebben we de website aangepakt.

Op de website  lees je ons verhaal, vertellen onze chauffeurs over de liefde voor hun vak, ontdek je wat onze klanten van ons vinden en zie je heel veel mooie foto’s van onze vrachtwagens. Maar dat is logisch.

Nieuwe website PV
Dit is Flip


Dit is Flip. De enthousiaste labradoedel van Pieter Pleging en erg geïnteresseerd in het bedrijf. Flip gaat namelijk (bijna) elke dag met Pieter mee naar kantoor. Daar heet hij de chauffeurs aan het einde van de werkdag welkom met een flinke kwispel.
Overigens ligt Flip’s interesse ook in het logistieke stuk zoals je ziet. En omdat hij er toch bijna elke dag is, pakt hij op vrijdag de weekafsluiting meteen ook maar even mee. Het is dat hij geen vrachtwagenrijbewijs heeft, want anders…

Dit is Flip
8 december dag van de Vrachtwagenchauffeurs

Vandaag is het de Dag van de Vrachtwagenchauffeurs! Bedankt alle chauffeurs. Maar dan ook echt allemaal!

Zonder jullie zijn we nergens. Of anders gezegd, zonder jullie komen we nergens. Dat vraagt om inzet en die leveren jullie. Letterlijk en figuurlijk. Elke rit weer en altijd met een glimlach. Vandaag is de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Jullie dag. Bedankt voor de onvermoeibare inzet en betrokkenheid!

Lees verder
8 december dag van de Vrachtwagenchauffeurs
Alpe d’HuZes

Bijdragen in de mooiste zin van het woord. 

Sinds 2016 maakt Pleging Transportservice deel uit van Team Logistiek van het goede doelen event Alpe d’HuZes. De sponsortocht vindt elk jaar plaats op de eerste donderdag van juni. Pieter Pleging is sinds 2020 teamleider van Team Logistiek en gaat dit jaar voor het eerst in die rol mee de berg op.

Pieter: “Door corona heeft alles twee jaar stilgelegen. De jaren daarvoor reden mijn zoon Bram en ik elk jaar om en om mee. Zoals het ernaar uitziet gaan we dit jaar waarschijnlijk allebei mee.”

Lees verder
Alpe d’HuZes