Materieel

Het beste materieel in handen van de beste mensen

Pleging Transportservice regelt transport in de breedte. Ons wagenpark is 22 trekkende eenheden en circa 50 getrokken eenheden groot. Een efficiënte balans waarmee we elke klantvraag van antwoord kunnen voorzien. Heeft uw bedrijf een speciale wens, neem dan contact met ons op.

Wij zorgen voor een oplossing.
Internationaal transport


Pleging Transportservice rijdt dagelijks (volle en deelladingen) naar Zwitserland, België en Duitsland. Omdat Zwitserland geen deel uitmaakt van de EU, vraagt dat om extra expertise op het gebied van in- en uitvoer. Ook dat regelen we. Wij verzorgen al het verplichte ‘papier- en regelwerk’ voor de ritten van en naar Zwitserland. Denk aan douanedocumentatie, documenten voor in- en uitvoer en eventuele verzekeringen. Ook dat is service.

Neem contact met ons op
Internationaal transport
Projectservice


Dienstverlening is belangrijk bij Pleging. We heten tenslotte niet voor niets Pleging Transportservice, met de nadruk op ‘service’. Die aanpak is ook het fundament onder onze projectservice. Elk project wordt samen met de klant van start tot finish voorbereid en doorgesproken. Met andere woorden, dienstverlening vanuit de klantvraag.

Neem contact met ons op
Projectservice
Autolaadkranen


Wij beschikken over tien autolaadkranen. De flexibiliteit die de autolaadkranen ons en onze klanten biedt op het gebied van extra service is onschatbaar. Zo kunnen we op locaties bijvoorbeeld telefonie-sites, openbare verlichting, woonunits, trappen, bouwmaterialen, dakkapellen, bovenloopkranen etc. plaatsen. Variërend van 20 T/M tot 65 T/M. Onze chauffeurs zijn kundig, werken dienstverlenend en nemen hun verantwoordelijkheid. Dat is transport met een grote plus.

Neem contact met ons op
Autolaadkranen
Trailers (open/zij/schuif)


Pleging Transportservice beschikt over een groot en divers aantal trailers. Het stelt ons in staat om elke klantvraag te kunnen beantwoorden. De trailers gaan doorgaans altijd op pad met een meeneemheftruck. Wij beschikken over diverse zeiltrailers, diepladers en open trailers van 9 meter tot maximaal 13,60 meter. Daarnaast zetten we uitschuiftrailers in voor groter transport. Deze zijn tot maximaal 27 meter lang en 3,5 breed. En goed om te weten, voor dit vervoer hebben we doorlopende vergunningen in de Benelux.

Neem contact met ons op
Trailers (open/zij/schuif)
Warehousing


Onze strategisch slim gesitueerde nieuwbouwloods in Budel is ideaal om klanten te ondersteunen in hun logistieke proces, bijvoorbeeld met een tijdelijke opslag van goederen. Onze locatie in Budel bevindt zich langs de A2, vlakbij de A67 en om de hoek bij vliegveld Budel. De nieuwbouwloods is 3500 m2 groot en beschikt over 4 los- en laaddocks.

Neem contact met ons op
Warehousing
Speciaaltransport


Speciaal transport is een bijzondere tak van (tran)sport. Hiervoor zetten we schuiftrailers, semi-diepladers en diepladers in en regelen alles omtrent routeverkenning, extra vergunningen en begeleiding (bijvoorbeeld als straatmeubilair aangepast moet worden); alles is bespreekbaar. Bij Pleging Transportservice maken we gebruik van doorlopende vergunningen voor lang- en breedtetransport in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg.

Neem contact met ons op
Speciaaltransport
Bakwagens


Twee bakwagens completeren onze transportservice. De bakwagens stellen ons in staat om een diversiteit aan materialen te transporteren. Elke wagen is voorzien van een schuifdak en een laadlos-klep. Omdat de insteekhoogte 2,77 meter is, zijn de bakwagens ideaal voor unitbouw, sneltransport en machinetransport.

Neem contact met ons op
Bakwagens
Kooiaaptransport


Pleging Transportservice beschikt over diverse kooiapen. De flexibiliteit en meerwaarde die kooiapen bieden is onbetaalbaar. In combinatie met de juiste trailer maakt de kooiaap onze chauffeurs nóg onafhankelijker op het gebied van laden en lossen op de locaties. Resultaat; een snelle en nauwkeurige levering.

Neem contact met ons op
Kooiaaptransport
Algemeen transport


Wij hebben antwoord op nagenoeg elke wegtransportvraag, ons materieel en onze mensen zijn erop toegespitst. Soms is maatwerk nodig, maar vaker voldoet algemeen totaaltransport. Daar voorzien wij in. Tautliners, open trailers en bakwagens. Wat de vraag ook is, wij hebben het materieel. Dat gebeurt met name in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Met chauffeurs die zelfstandig laden en lossen, voorzien van track & trace, en communicatie via onze boordcomputers.

Neem contact met ons op
Algemeen transport

Pleging Transportservice regelt zorgeloos transport. Alles van regulier transport tot kraanwerktransport op locatie en exceptioneel vervoer in met name Nederland en België. Daar ligt onze focus. Alleen koud en nat vervoeren we niet.

Waar nodig pakken we ook diensten samen, bijvoorbeeld door langer op bouwlocaties te blijven en klanten te ondersteunen met het hijsen en installatiewerkzaamheden. Compleet, vertrouwd en gegarandeerd transport.
 

Wat onze klanten over ons zeggen
Appie Scheurleer chauffeur
“Bij Pleging rijden we geen vaste rondjes, geen dag is hetzelfde.”

“Ik heb de leukste baan die er is. Het komt eigenlijk nooit voor dat ik geen zin heb om te werken. Sowieso is rijden fantastisch om te doen, maar het feit dat geen enkele dag hetzelfde is maakt het allemaal nog leuker. De ene dag rijd ik naar Groningen, de andere naar Utrecht of rij ik intern voor een klant. Ik ben bijvoorbeeld ooit in Oostenrijk geweest. Wat een mooie ervaring was dat!