Materieel

Het beste materieel in handen van de beste mensen

Pleging Transportservice regelt transport in de breedte. Ons wagenpark is 22 trekkende eenheden en circa 50 getrokken eenheden groot. Een efficiënte balans waarmee we elke klantvraag van antwoord kunnen voorzien. Heeft uw bedrijf een speciale wens, neem dan contact met ons op.

Wij zorgen voor een oplossing.
Projectservice


Dienstverlening is belangrijk bij Pleging. We heten tenslotte niet voor niets Pleging Transportservice, met de nadruk op ‘service’. Die aanpak is ook het fundament onder onze projectservice. Elk project wordt samen met de klant van start tot finish voorbereid en doorgesproken. Met andere woorden, dienstverlening vanuit de klantvraag.

Neem contact met ons op
Projectservice
Autolaadkranen


Wij beschikken over tien autolaadkranen. De flexibiliteit die de autolaadkranen ons en onze klanten biedt op het gebied van extra service is onschatbaar. Zo kunnen we op locaties bijvoorbeeld telefonie-sites, openbare verlichting, woonunits, trappen, bouwmaterialen, dakkapellen, bovenloopkranen etc. plaatsen. Variërend van 20 T/M tot 65 T/M. Onze chauffeurs zijn kundig, werken dienstverlenend en nemen hun verantwoordelijkheid. Dat is transport met een grote plus.

Neem contact met ons op
Autolaadkranen
Trailers (open/zij/schuif)


Pleging Transportservice beschikt over een groot en divers aantal trailers. Het stelt ons in staat om elke klantvraag te kunnen beantwoorden. De trailers gaan doorgaans altijd op pad met een meeneemheftruck. Wij beschikken over diverse zeiltrailers, diepladers en open trailers van 9 meter tot maximaal 13,60 meter. Daarnaast zetten we uitschuiftrailers in voor groter transport. Deze zijn tot maximaal 27 meter lang en 3,5 breed. En goed om te weten, voor dit vervoer hebben we doorlopende vergunningen in de Benelux.

Neem contact met ons op
Trailers (open/zij/schuif)
Speciaaltransport


Speciaal transport is een bijzondere tak van (tran)sport. Hiervoor zetten we schuiftrailers, semi-diepladers en diepladers in en regelen alles omtrent routeverkenning, extra vergunningen en begeleiding (bijvoorbeeld als straatmeubilair aangepast moet worden); alles is bespreekbaar. Bij Pleging Transportservice maken we gebruik van doorlopende vergunningen voor lang- en breedtetransport in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg.

Neem contact met ons op
Speciaaltransport
Bakwagens


Twee bakwagens completeren onze transportservice. De bakwagens stellen ons in staat om een diversiteit aan materialen te transporteren. Elke wagen is voorzien van een schuifdak en een laadlos-klep. Omdat de insteekhoogte 2,77 meter is, zijn de bakwagens ideaal voor unitbouw, sneltransport en machinetransport.

Neem contact met ons op
Bakwagens
Kooiaaptransport


Pleging Transportservice beschikt over diverse kooiapen. De flexibiliteit en meerwaarde die kooiapen bieden is onbetaalbaar. In combinatie met de juiste trailer maakt de kooiaap onze chauffeurs nóg onafhankelijker op het gebied van laden en lossen op de locaties. Resultaat; een snelle en nauwkeurige levering.

Lees verder
Kooiaaptransport
Materieel en diensten van PV Transport
Internationaal transport


PV Transport is een ervaren internationaal transporteur. Wij verzorgen volle en deelladingen van en naar België, Duitsland en Zwitserland. Groepage verzorgen we van en naar België en Zwitserland. Vanzelfsprekend met een modern en goed onderhouden wagenpark, en levering op het afgesproken tijdstip.

PV Transport is expert in het rijden naar Zwitserland.

Lees verder
Internationaal transport
Warehousing


PV Transport is specialist in totaaloplossingen. Mocht de wens er zijn dan nemen wij het complete logistieke proces uit handen. Onze nieuwbouwloods in Budel (La Minestraat 22) maakt dat mogelijk. De opslaghal is 3500 m2 groot, heeft een vrije hoogte van 11 meter en beschikt over 4 laad- en losdocks.

Lees verder
Warehousing
Algemeen transport


Wij hebben antwoord op nagenoeg elke wegtransportvraag, ons materieel en onze mensen zijn erop toegespitst. Soms is maatwerk nodig, maar vaker voldoet algemeen totaaltransport. Daar voorzien wij in. Tautliners, open trailers en bakwagens. Wat de vraag ook is, wij hebben het materieel. Dat gebeurt met name in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Met chauffeurs die zelfstandig laden en lossen, voorzien van track & trace, en communicatie via onze boordcomputers.

Neem contact met ons op
Algemeen transport
Nationaal transport


PV Transport is gespecialiseerd in de distributie van verschillende soorten drank richting distributiecentra in Nederland en België. Wij verzorgen de distributie van diverse soorten drank naar verschillende distributiecentra. Uiteraard met een modern en goed onderhouden wagenpark en op de afgesproken tijd. 

Neem contact met ons op
Nationaal transport

Pleging Transportservice regelt zorgeloos transport. Alles van regulier transport tot kraanwerktransport op locatie en exceptioneel vervoer in met name Nederland en België. Daar ligt onze focus. Alleen koud en nat vervoeren we niet.

Waar nodig pakken we ook diensten samen, bijvoorbeeld door langer op bouwlocaties te blijven en klanten te ondersteunen met het hijsen en installatiewerkzaamheden. Compleet, vertrouwd en gegarandeerd transport.
 

Wat onze klanten over ons zeggen
Appie Scheurleer chauffeur
“Bij Pleging rijden we geen vaste rondjes, geen dag is hetzelfde.”

“Ik heb de leukste baan die er is. Het komt eigenlijk nooit voor dat ik geen zin heb om te werken. Sowieso is rijden fantastisch om te doen, maar het feit dat geen enkele dag hetzelfde is maakt het allemaal nog leuker. De ene dag rijd ik naar Groningen, de andere naar Utrecht of rij ik intern voor een klant. Ik ben bijvoorbeeld ooit in Oostenrijk geweest. Wat een mooie ervaring was dat!