Dakkapel van 4 meter breed


Bij Pleging transporteren we ook dakkapellen. En dat zijn geen kleine jongens. Onze chauffeur Barry heeft onlangs een dakkapel van maar liefst 4,5 meter breed naar Eindhoven gereden en meteen op z’n plek gehesen. Mooi werk.

Meer nieuws
Sleufsilosysteem van 26,5 meter


In opdracht van Renders Metaal en Agridek heeft chauffeur Eric een zogenaamd sleufsilosysteem van 26,5 meter lengte gelost in Moeskroen (België). Mooi voorbeeld van speciaal vervoer in konvooi door de dorpen van Vlaanderen.

Collega Jeroen is er met klein materiaal achteraan gereden en heeft het silosysteem samen met de monteurs van Renders op locatie in elkaar gezet.

 

Lees verder
Sleufsilosysteem van 26,5 meter
De Jubilarissen van Pleging en PV


Het aller leukste en grootste compliment voor een bedrijf is dat medewerkers er graag werken en er zolang mogelijk willen blijven.

Ons lijstje met trotse jubilarissen wordt steeds langer. Dit is onze "Wall of Fame"!

 

Lees verder
De Jubilarissen van Pleging en PV
Jaarlijkse BBQ


Bij Pleging houden we van tradities. Mooi voorbeeld van zo’n traditie is de jaarlijks BBQ voor al onze medewerkers en hun gezinnen. Een perfect moment om groots uit te pakken.

Leuke activiteiten voor de kinderen, heerlijk eten en drinken en uniek voor deze editie; de eerste echte informele kennismaking tussen de collega’s van Pleging en PV Transport.

Lees verder
Jaarlijkse BBQ
Een brugdeel van 17,5 ton


Deze week een ritje Arendonk-Werkendam voor onze chauffeur Marc.

Bij VDL in Arendonk heeft hij een 17,5 ton wegend brugdeel geladen, afgespannen met kettingen en netjes afgeleverd bij JC Straaltechniek in Werkendam.

Daar wordt het brugdeel van een duurzame coatinglaag voorzien.

Een brugdeel van 17,5 ton
Piet en Johanna; bedankt!

 

Mei jongstleden hebben we een onvergetelijk mooi afscheidsfeest georganiseerd voor Piet en Johanna Verhoeven, de oud-eigenaren van PV Transport.

Een mooi moment ook om elkaar beter te leren kennen.

 

Lees verder
Piet en Johanna; bedankt!
Appie Scheurleer is getrouwd!


Goed nieuws! Appie Scheurleer is getrouwd!

De leukste baan die bestaat (Appie’s woorden) is nu nóg leuker. Want hoe graag hij ook onderweg is, weten dat er thuis iemand op je wacht na een werkdag is pas echt onbetaalbaar.

Gefeliciteerd Appie en Ingrid! Wij wensen jullie vele fijne jaren samen.

Appie Scheurleer is getrouwd!
Alpe d’HuZes

Bijdragen in de mooiste zin van het woord. 

Sinds 2016 maakt Pleging Transportservice deel uit van Team Logistiek van het goede doelen event Alpe d’HuZes. De sponsortocht vindt elk jaar plaats op de eerste donderdag van juni. Pieter Pleging is sinds 2020 teamleider van Team Logistiek en gaat dit jaar voor het eerst in die rol mee de berg op.

Pieter: “Door corona heeft alles twee jaar stilgelegen. De jaren daarvoor reden mijn zoon Bram en ik elk jaar om en om mee. Zoals het ernaar uitziet gaan we dit jaar waarschijnlijk allebei mee.”

Lees verder
Alpe d’HuZes