Wekelijks naar Zwitserland


PV Transport - onderdeel van Pleging - rijdt wekelijks naar Zwitserland. De bestemming deze keer is Giswil in het kanton Obwalden. Een rit naar Zwitserland duurt circa 8 uur vanaf onze locatie in Budel. Chauffeur van dienst is Cinth. In principe hebben we 3 chauffeurs die op Zwitserland rijden.

Omdat Zwitserland grenscontroles heeft, is het handig als de chauffeur van dienst ervaring heeft met de ins en outs van de Zwitserse douane. Cinth heeft de vracht gelost in Biberist en vervolgens geladen bij Sika in Dudingen en Saanen. Vervolgens via de Brünigpas van Bern naar Luzern gereden. Kortom, een mooie rit met prachtige foto’s.

Meer nieuws
Ford pick-up naar de RDW-testbaan


Onze chauffeur Paul heeft onlangs voor Bateck Voertuigtechniek uit Netersel een door Bateck aangepaste Ford pick-up naar de RDW-testbaan in Lelystad gebracht.

De pick-up - eigendom van een Zweedse klant van Bateck – is er uitvoerig getest op bepaalde verrichtingen zoals reminzichten, zichtveld en rolweerstand van de banden. Voldoet het voertuig aan alle vereisten dan mag het – nationaal én internationaal - de weg op. Leuke klus!

Ford pick-up naar de RDW-testbaan
Alaaf!


Chauffeur Barry van Pleging Transportservice heeft zaterdag jl. om precies 16.11 uur het carnaval in Helmond officieel omhoog getild. Letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt.

De ‘Helmondse Kei’ van De Keiebijters Carnavalsvereniging wordt 4 dagen lang uitgebreid toegezongen!

Alaaf!
Nieuwe bedrijfskleding voor PV Transport


Een nieuw logo, nieuwe huisstijl en dan meteen ook maar nieuwe bedrijfskleding. Onze mensen staan er goed op de komende jaren.

Je ziet het. We staan niet alleen bekend om onze service en dienstverlening, we stralen het ook uit.

Nieuwe bedrijfskleding voor PV Transport
Dakkapellen transporteren en plaatsen?


Bij Pleging draaien we daar onze hand niet voor om, hooguit onze kraanwagen. Voor Windows Plus uit Almere heeft onze chauffeur Barry bij Polyworkx Dakkapel uit Eersel een complete dakkapel opgehaald en netjes in Almere geplaatst.

Geen probleem voor onze kraanwagen. Met een armlengte van maar liefst 26 meter tilt de kraan de dakkapel eenvoudig helemaal óver de aangrenzende woning naar zijn plek. Mooie klus, graag gedaan.

Lees verder
Dakkapellen transporteren en plaatsen?
Vervanging dak silo


De sneeuwval van begin 2021 heeft in Eersel het dak van een silo beschadigd. Het dak is gerepareerd en weer klaar voor gebruik. Het moet er alleen nog even opgelegd worden.

In opdracht van Bouwbedrijf KimTim uit Eersel hebben wij (of beter gezegd onze chauffeur Jeroen der Kinderen) het dak opgehaald en er weer netjes opgetakeld.

Vervanging dak silo
Beijer Ref


Bij Pleging Transportservice doen we zoveel mogelijk zelf. Ze hebben we onlangs voor Beijer Ref uit Oirschot (specialist in industriële koudetechniek) een unit opgehaald net over de grens met België (in Lommel om precies te zijn).

Deze hebben we netjes en veilig naar Apeldoorn gereden en daar met ons eigen materiaal gelost op de plaats van bestemming. Goed geregeld, zonder omkijken voor de klant.

 

Lees verder
Beijer Ref
Bovenloopkraan van 16 meter


In opdracht van Jan Reiling uit Maarheeze (specialist in hijs- en aandrijftechniek) heeft onze chauffeur Jeroen der Kinderen een bovenloopkraan van 16 meter lang en 3 meter breed naar Brüggen, Duitsland gereden. Dat is nog eens bijzonder (lang) vervoer!

We hebben de kraan terplekke gemonteerd, de oude gedemonteerd en terug naar Maarheeze gereden, waar we de oude kraan netjes voor de klant hebben gelost. Transportservice van de zaak.

Bovenloopkraan van 16 meter