Onze klanten
Erwin van Dijk directeur Logistics & Operations Beijer Ref Support B.V.

De service van Pleging zorgt dat wij beter kunnen focussen

Voor de buitensporige maten en als er bijvoorbeeld een kraan nodig is, zetten we graag Pleging Transportservice in. De reden dat wij samenwerken met Pleging is de betrouwbaarheid en flexibiliteit die ze bieden. Die is ongekend.

Wij kunnen er 100% op vertrouwen dat de goederen volgens onze wens worden afgeleverd. Dat maakt Pleging een verlengde van onze logistiek. Bovendien, hun chauffeurs zijn behalve kind aan huis ook ons visitekaartje.”

Wij werken met veel plezier voor:

Anita Bax planner Ischebeck Nederland in Heeze
"Bij ischebeck lezen en schrijven we met Pleging"De service is onbetaalbaar!

“Ik werk inmiddels 23 jaar voor Ischebeck. Eerst heeft Adriaanse ons transport verzorgd en toen dat bedrijf door Pleging werd overgenomen zijn we mee overgestapt. Voor ons is de flexibiliteit en het meedenken dé kracht van Pleging. Het is in alle opzichten een prettig bedrijf om mee te werken. En met alle bedoel ik écht alle.”

“We kunnen lezen en schrijven met Pleging. Ze stellen nooit teleur. Nooit. Ook niet als we een last-minute opdracht hebben. Ze stellen alles in het werk om ons te helpen. De service die Pleging ons biedt is onbetaalbaar, dat is echt een meerwaarde.”

Geer Peeters hoofd expeditie van NedZink in Budel
"Elkaar begrijpen is het halve werk"

“De samenwerking is in een woord gewoon goed. We gaan vriendschappelijk met elkaar om met op zijn tijd een geintje. Ze denken met ons mee en komen met oplossingen. Kortom, wij zijn tevreden dus wat ons betreft mag onze samenwerking nog heel lang duren.”

Richard de Jong Valmont Nederland
“De pleging-chauffeurs hebben veel kennis van onze producten”


"Ik heb nog nooit gehoord dat iets niet mogelijk is"

“Pleging Transportservice biedt een totaalpakket. Regulier transport, met kraanwagens of schuiftrailers; zij regelen het. Een onderscheidende pre is dat de chauffeurs van Pleging veel kennis van onze producten hebben. Is bijvoorbeeld montage op de locatie nodig, dan pakken ze dat gewoon op. Ik heb nog nooit gehoord dat iets niet mogelijk was. En als iets niet kan, dan huren ze zelf een andere partij in die het wel kan.

Wij hebben er in elk geval nooit omkijken naar. Kortom, met Pleging is het prettig samenwerken. Het bedrijf is altijd op zoek naar mogelijkheden en vernieuwingen, alles om ons nog beter van dienst te kunnen zijn. Voor ons is dat erg waardevol.”