Voor boomkwekerij Van den Berk naar Zwitserland


Onlangs heeft onze chauffeur Cinth een partij bomen van boomkwekerij Van den Berk naar Zwitserland gereden. Naar Arlesheim bij Basel om precies te zijn. Bomen naar Zwitserland transporteren is echt een aparte tak van sport en vraagt om de nodige expertise. Kloppen de douanepapieren? Worden de goederen goed ingeklaard aan de grens? Wij regelen dat. En niet onbelangrijk; wij zorgen dat de bomen correct gelost worden met een kraan of een verrijker (de manitou). Leuk om te weten. Van den Berk was al klant van Pleging Transportservice en profiteert nu ook van de Zwitserland-expertise van PV Transport. Twee vliegen in een klap.

Een kijkje bij Van den Berk


Als doorgewinterde vervoerders willen we altijd graag weten wát we vervoeren, zodat we er alles aan kunnen doen om het ook goed te vervoeren. Dat geldt zeker voor kwetsbare producten zoals bomen. Dat geldt zeker voor kwetsbare producten zoals bomen. De uitnodiging van Van den Berk Boomkwekerijen in Sint-Oedenrode om een kijkje in het bedrijf te komen nemen, hebben we dan ook meteen aangenomen. De mensen van Van den Berk hebben ons geleerd hoe we bomen het beste kunnen laden en lossen zonder ze te beschadigen. Klant blij, wij blij, boom blij.

Meer nieuws
Een bedrijf, twee logo’s


Zoals je wellicht weet heeft Pleging Transportservice PV Transport uit Budel overgenomen. Twee mooie Brabantse transportbedrijven die onder de vlag van Pleging Transportservice verder gaan. Met één nuance.

De naam PV Transport blijft gewoon bestaan. Wel is de huisstijl van PV Transport aangepast aan de stijl van Pleging. Om te beginnen met het logo.

De huisstijljas van Pleging zit PV Transport duidelijk als gegoten.

Een bedrijf, twee logo’s
FullFence bestaat 1 jaar


Fullservice bouwhekkenspecialist (en klant van Pleging Transportservice) FullFence uit Veldhoven bestaat 1 jaar.

De ongeschreven regel zegt dat wie jarig is trakteert. Met in dit geval heerlijk op maat gemaakt gebak. Van harte gefeliciteerd beste mensen van FullFence!

Op naar nog veel meer jaren!

FullFence bestaat 1 jaar
Verplichte rust onderweg


Elke chauffeur moet onderweg verplicht rusten. Een stop tussen de bergen in Zwitserland is dan bepaald niet verkeerd.

Even genieten van de omgeving en meteen maar een paar mooie foto’s voor het thuisfront maken. Onze chauffeur Appie heeft er oog voor. Hier is hij voor Raymakers Stoffen uit Helmond op weg naar Como in Italië. 

 

Verplichte rust onderweg
Als je trots bent mag iedereen het weten.


En wij zijn trots. Deze twee nieuwe vrachtwagens horen sinds kort tot ons wagenpark. Speciaal voor deze foto hebben we de parkeerplaatsen voor ons kantoor vrijgemaakt.

Heel even maar, want deze wagens horen natuurlijk op de weg en niet op een parkeerplaats.

Als je trots bent mag iedereen het weten.
Een mooi voorbeeld van de service in Pleging Transportservice.


Onze chauffeur Dirk plaats op locatie een trap voor onze opdrachtgever Snep Exclusieve Metalen uit Eindhoven. Daarbij maakt Dirk efficiënt gebruik van de kraan op de wagen en is de klant niet afhankelijk van nóg een partij.

Bovendien weten de mensen van Snep dat wij de trap naar wens plaatsen. Resultaat; de klant blij en de klant van de klant blij. Daar doen we het voor!

Een mooi voorbeeld van de service in Pleging Transportservice.
1916 Bouwplaatsservice Eersel zorgt voor bouwunits


Als je regelmatig units nodig hebt zoals Hurks, wil je dat natuurlijk wel laten doen door een partij die transport in de vingers heeft. En dus halen de chauffeurs van Pleging Transportservice de bouwunits op en lossen ze weer netjes op de betreffende bouwplaats.

Bouw klaar? Dan halen wij de units weer netjes op en brengen ze terug naar 1916 Bouwplaatsservice of direct naar de volgende bouw.

1916 Bouwplaatsservice Eersel zorgt voor bouwunits
Één overname, twee winnaars


Goed nieuws. PV Transport uit Budel is overgenomen door Pleging Transportservice uit Eersel. Twee mooie Brabantse transportbedrijven worden één en gaan verder onder de vlag van Pleging Transportservice. De overname kent twee winnaars.

Piet Verhoeven gaat met pensioen en weet zich verzekerd dat zijn bedrijf bij een sterke partij is ondergebracht en Pleging Transportservice versterkt zich krachtig voor de toekomst.

 

Lees verder
Één overname, twee winnaars