Pleging en PV zijn we samen.


Zonder onze mensen zijn we nergens. Beter gezegd; dan komen we nergens.We stellen onszelf graag aan je voor.

Dit is Marco Verwielen

Een van onze chauffeurs ‘buitenland’. Met die achternaam kun je eigenlijk alleen maar chauffeur zijn. Dat is hij inmiddels al 25 jaar. Als chauffeur ‘buitenland’ is hij de hele week van huis. Eenmaal terug thuis is hij graag actief binnen de gemeenschap. Die betrokkenheid heeft hij ook bij PV Transport. Als lid van de personeelsvereniging, naar zijn werk toe en naar zijn collega’s. Hij is onze quizmaster en entertainer voor alle feesten en partijen. Kortom, een kerel van goud die met een oprechte interesse in anderen heel goed ligt binnen de groep.

Dit is Laurens van Ham


Onze chauffeur algemeen transport. Meestal rijdt Laurens voor onze ‘houtklanten’, dat vindt hij zelf het mooiste en leukste om te doen. Dat doet hij overigens al meer dan 25 jaar. Eerst voor Verstappen en vervolgens – na de overname - voor Pleging Transportservice PV.

Typisch voor Laurens is zijn tikkeltje sarcastische humor, de boel af en toe op een leuke manier op scherp zetten. Maar belangrijker nog is zijn werkmentaliteit, betrokkenheid en collegialiteit. Kortom, een collega die we er maar wat graag bij hebben.

Dit is Frits van der Palen


Hij is ongeveer 25 jaar in dienst bij PV Transport. Ooit begonnen als chauffeur, maar inmiddels al sinds lange tijd beheerder van het warehouse. Frits kent alle ins en outs van de opslag. Dat scheelt enorm bij het laden en lossen, want dat loopt namelijk altijd op rolletjes.

Bovendien springt hij ook graag bij als er reparaties zijn. Zo handig is hij. Vraag aan de collega’s hoe Frits is en ze zullen zeggen dat hij erg betrokken is, een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft en een rustig mens is die je graag als collega hebt. Mooie woorden. Daar hoeven we niets aan toe te voegen.

Meer nieuws
Millimeterwerk


Onlangs hebben we voor hijs- en aandrijfspecialist Jan Reiling uit Maarheeze een 18 meter lange bovenloopkraan getransporteerd naar Van der Vleuten Bouwmaterialen in Best.

Speciaal vervoer breng je op een speciale manier in beeld, zeker als we - zoals in dit geval - de bovenloopkraan ook meteen installeren.

Klik door naar de video!
 

Lees verder
Millimeterwerk
Dakkapel van 4 meter breed


Bij Pleging transporteren we ook dakkapellen. En dat zijn geen kleine jongens.

Onze chauffeur Barry heeft onlangs een dakkapel van maar liefst 4,5 meter breed naar Eindhoven gereden en meteen op z’n plek gehesen. Mooi werk.

 

Lees verder
Dakkapel van 4 meter breed
Sleufsilosysteem van 26,5 meter


In opdracht van Renders Metaal en Agridek heeft chauffeur Eric een zogenaamd sleufsilosysteem van 26,5 meter lengte gelost in Moeskroen (België). Mooi voorbeeld van speciaal vervoer in konvooi door de dorpen van Vlaanderen.

Collega Jeroen is er met klein materiaal achteraan gereden en heeft het silosysteem samen met de monteurs van Renders op locatie in elkaar gezet.

 

Lees verder
Sleufsilosysteem van 26,5 meter
De Jubilarissen van Pleging en PV


Het aller leukste en grootste compliment voor een bedrijf is dat medewerkers er graag werken en er zolang mogelijk willen blijven.

Ons lijstje met trotse jubilarissen wordt steeds langer. Dit is onze "Wall of Fame"!

 

Lees verder
De Jubilarissen van Pleging en PV
Jaarlijkse BBQ


Bij Pleging houden we van tradities. Mooi voorbeeld van zo’n traditie is de jaarlijks BBQ voor al onze medewerkers en hun gezinnen. Een perfect moment om groots uit te pakken.

Leuke activiteiten voor de kinderen, heerlijk eten en drinken en uniek voor deze editie; de eerste echte informele kennismaking tussen de collega’s van Pleging en PV Transport.

Lees verder
Jaarlijkse BBQ
Een brugdeel van 17,5 ton


Deze week een ritje Arendonk-Werkendam voor onze chauffeur Marc.

Bij VDL in Arendonk heeft hij een 17,5 ton wegend brugdeel geladen, afgespannen met kettingen en netjes afgeleverd bij JC Straaltechniek in Werkendam.

Daar wordt het brugdeel van een duurzame coatinglaag voorzien.

Een brugdeel van 17,5 ton
Piet en Johanna; bedankt!

 

Mei jongstleden hebben we een onvergetelijk mooi afscheidsfeest georganiseerd voor Piet en Johanna Verhoeven, de oud-eigenaren van PV Transport.

Een mooi moment ook om elkaar beter te leren kennen.

 

Lees verder
Piet en Johanna; bedankt!