Mooie oprijlaan


Als chauffeur is geen dag hetzelfde. Soms zit je vooral op de snelweg en soms bevind je je opeens op een verrassend mooie oprijlaan op weg naar een houthandel in Bilthoven.

Hoe mooi is dat?

Hier is chauffeur Appie onderweg voor Roval Aluminium uit Helmond.

Meer nieuws
Millimeterwerk


Onlangs hebben we voor hijs- en aandrijfspecialist Jan Reiling uit Maarheeze een 18 meter lange bovenloopkraan getransporteerd naar Van der Vleuten Bouwmaterialen in Best.

Speciaal vervoer breng je op een speciale manier in beeld, zeker als we - zoals in dit geval - de bovenloopkraan ook meteen installeren.

Klik door naar de video!
 

Lees verder
Millimeterwerk
Dit is ons team!


Pleging Transportservice en PV Transport zijn we samen. Zonder onze mensen zijn we nergens. Beter gezegd; dan komen we nergens.

We stellen onszelf graag aan je voor.

 

Lees verder
Dit is ons team!
Dakkapel van 4 meter breed


Bij Pleging transporteren we ook dakkapellen. En dat zijn geen kleine jongens.

Onze chauffeur Barry heeft onlangs een dakkapel van maar liefst 4,5 meter breed naar Eindhoven gereden en meteen op z’n plek gehesen. Mooi werk.

 

Lees verder
Dakkapel van 4 meter breed
Sleufsilosysteem van 26,5 meter


In opdracht van Renders Metaal en Agridek heeft chauffeur Eric een zogenaamd sleufsilosysteem van 26,5 meter lengte gelost in Moeskroen (België). Mooi voorbeeld van speciaal vervoer in konvooi door de dorpen van Vlaanderen.

Collega Jeroen is er met klein materiaal achteraan gereden en heeft het silosysteem samen met de monteurs van Renders op locatie in elkaar gezet.

 

Lees verder
Sleufsilosysteem van 26,5 meter
De Jubilarissen van Pleging en PV


Het aller leukste en grootste compliment voor een bedrijf is dat medewerkers er graag werken en er zolang mogelijk willen blijven.

Ons lijstje met trotse jubilarissen wordt steeds langer. Dit is onze "Wall of Fame"!

 

Lees verder
De Jubilarissen van Pleging en PV
Jaarlijkse BBQ


Bij Pleging houden we van tradities. Mooi voorbeeld van zo’n traditie is de jaarlijks BBQ voor al onze medewerkers en hun gezinnen. Een perfect moment om groots uit te pakken.

Leuke activiteiten voor de kinderen, heerlijk eten en drinken en uniek voor deze editie; de eerste echte informele kennismaking tussen de collega’s van Pleging en PV Transport.

Lees verder
Jaarlijkse BBQ
Een brugdeel van 17,5 ton


Deze week een ritje Arendonk-Werkendam voor onze chauffeur Marc.

Bij VDL in Arendonk heeft hij een 17,5 ton wegend brugdeel geladen, afgespannen met kettingen en netjes afgeleverd bij JC Straaltechniek in Werkendam.

Daar wordt het brugdeel van een duurzame coatinglaag voorzien.

Een brugdeel van 17,5 ton