Over ons

De graag geziene gasten van Pleging

Onze chauffeurs weten waar ze het over hebben. Wij verwachten van onze mensen dat ze helder en correct communiceren én dat ze zelfstandig zijn en betrokken. Niet alleen bij Pleging Transportservice, maar juist ook bij onze klanten. Een betrokken chauffeur is goud waard, niet alleen voor ons maar ook voor onze klanten.

Betrokken zijn is onderscheidend zijn


Wij zorgen ervoor dat onze klant nooit nee hoeft te zeggen tegen zijn klant.

Onze naam zegt het al; transportservice. Het is de overtreffende trap van transport. Service is flexibel zijn in planning. Maar ook de vraag van de klant begrijpen en daarop anticiperen. 

Onze drive om voor onze klanten een oplossing te vinden is groot. Wij voelen ons altijd verantwoordelijk voor onze klanten en hun producten. Dat zit in ons DNA. 

 

Ons materieel en diensten we worden elke dag beter
Vraag eens wat we niet kunnen

Bij Pleging Transportservice zien we transport als veel meer dan alleen een leverdatum en een tijdstip. Voor ons is het een traject met een start en een finish. En onderweg pareren we hindernissen en onverwachte wendingen, en lossen we alle uitdagingen op die op ons pad verschijnen.

Dat is 100% begeleiding. Wij verzorgen veilig transport - met zoveel mogelijk een vaste chauffeur per klant - regelen de noodzakelijke vergunningen en steken op de locatie onze handen graag uit de mouwen. Dát bedoelen we met transportservice.

Onze transporten
Jeroen der Kinderen kraanwagenchauffeur
“Doe wat je moet doen, dan krijg je als chauffeur bij Pleging alle vrijheid.”

“Sinds begin dit jaar ben ik kraanwagenchauffeur bij Pleging. De nieuwste telg zeg maar. En ik heb het heel erg naar mijn zin. Ik weet elke dag wat van mij verwacht wordt en verder is het aan mij. Die vrijheid en werkwijze bevalt me erg goed.