Piet en Johanna; bedankt!


Mei jongstleden hebben we een onvergetelijk mooi afscheidsfeest georganiseerd voor Piet en Johanna Verhoeven, de oud-eigenaren van PV Transport. Een mooi moment ook om elkaar beter te leren kennen.

En waar breng je al die medewerkers samen? In je eigen warehouse natuurlijk. Klantvoorraad erbij, mooie wagen in de achtergrond, veel lol en natuurlijk hapjes en borreltjes. Zij gaan genieten van de rust, Pleging zet met PV koers naar meer mooie opdrachten en langdurige relaties.

Meer nieuws
Appie Scheurleer is getrouwd!


Goed nieuws! Appie Scheurleer is getrouwd!

De leukste baan die bestaat (Appie’s woorden) is nu nóg leuker. Want hoe graag hij ook onderweg is, weten dat er thuis iemand op je wacht na een werkdag is pas echt onbetaalbaar.

Gefeliciteerd Appie en Ingrid! Wij wensen jullie vele fijne jaren samen.

Appie Scheurleer is getrouwd!
Vencomatic uit Eersel


Namens Vencomatic uit Eersel heeft onze chauffeur Jeroen onlangs op een pluimveehouderij in Bladel een klimaatunit gelost. Samen met de specialisten van Vencomatic heeft hij de unit op een 3 meter hoge constructie geplaatst.

Voor de prestaties van de kippen in de stal is een gezond klimaat een must. De unit ondersteunt hierin door de stal voortdurend van verse lucht te voorzien.

Vencomatic uit Eersel
Alpe d’HuZes

Bijdragen in de mooiste zin van het woord. 

Sinds 2016 maakt Pleging Transportservice deel uit van Team Logistiek van het goede doelen event Alpe d’HuZes. De sponsortocht vindt elk jaar plaats op de eerste donderdag van juni. Pieter Pleging is sinds 2020 teamleider van Team Logistiek en gaat dit jaar voor het eerst in die rol mee de berg op.

Pieter: “Door corona heeft alles twee jaar stilgelegen. De jaren daarvoor reden mijn zoon Bram en ik elk jaar om en om mee. Zoals het ernaar uitziet gaan we dit jaar waarschijnlijk allebei mee.”

Lees verder
Alpe d’HuZes
Wekelijks naar Zwitserland


PV Transport - onderdeel van Pleging - rijdt wekelijks naar Zwitserland. De bestemming deze keer is Giswil in het kanton Obwalden. Een rit naar Zwitserland duurt circa 8 uur vanaf onze locatie in Budel. Chauffeur van dienst is Cinth.

In principe hebben we 3 chauffeurs die op Zwitserland rijden. Omdat Zwitserland grenscontroles heeft, is het handig als de chauffeur van dienst ervaring heeft met de ins en outs van de Zwitserse douane.
 

Lees verder
Wekelijks naar Zwitserland
Ford pick-up naar de RDW-testbaan


Onze chauffeur Paul heeft onlangs voor Bateck Voertuigtechniek uit Netersel een door Bateck aangepaste Ford pick-up naar de RDW-testbaan in Lelystad gebracht.

De pick-up - eigendom van een Zweedse klant van Bateck – is er uitvoerig getest op bepaalde verrichtingen zoals reminzichten, zichtveld en rolweerstand van de banden. Voldoet het voertuig aan alle vereisten dan mag het – nationaal én internationaal - de weg op. Leuke klus!

Ford pick-up naar de RDW-testbaan
Alaaf!


Chauffeur Barry van Pleging Transportservice heeft zaterdag jl. om precies 16.11 uur het carnaval in Helmond officieel omhoog getild. Letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt.

De ‘Helmondse Kei’ van De Keiebijters Carnavalsvereniging wordt 4 dagen lang uitgebreid toegezongen!

Alaaf!
Nieuwe bedrijfskleding voor PV Transport


Een nieuw logo, nieuwe huisstijl en dan meteen ook maar nieuwe bedrijfskleding. Onze mensen staan er goed op de komende jaren.

Je ziet het. We staan niet alleen bekend om onze service en dienstverlening, we stralen het ook uit.

Nieuwe bedrijfskleding voor PV Transport