Loopbrug Suytkade

 

Chauffeur John heeft onlangs een loopbrug opgehaald bij Van Montfort Bouw in Bergeijk. De bestemming was de nieuwbouwwijk Suytkade in Helmond. Kwestie van laden, lossen en plaatsen. Kortom, een fraai staaltje brugverplaatsing. Goed nieuws ook voor de nieuwe bewoners, zij zijn nu te voet of met de fiets veel sneller de wijk in en uit.

Meer nieuws
Personeelsfeest Pleging en PV


Een klein hoogtepunt mogen we het gerust noemen, het eerste Pleging Transportservice / PV Transport personeelsfeest. Samen een hapje eten, gevolgd door een zelfgemaakte pubquiz bij Manege de Molenberg in Leende.

Wat werkt beter om elkaar nog beter te leren kennen dan een pubquiz? Kortom, een waardevolle en mooie avond. En gezellig, maar dat is logisch; we zijn tenslotte een Brabants bedrijf.

Kijk ze nadenken :)

Personeelsfeest Pleging en PV
Pleging en PV maken met TANS flinke stappen


Pleging en PV maakt sinds een jaar gebruik van het transport management systeem TALIS. Vraag gerust aan onze planners hoe goed dat gaat! Met TALIS delen we alles in op vrachtwagenniveau. Het systeem werkt goed met andere systemen, wat ons weer welkome ruimte geeft om andere systemen te implementeren zoals Data2Track. Daarnaast zetten we binnenkort een speciale app in zodat we alle belangrijke informatie 1-op-1 met onze chauffeurs kunnen delen. Kortom, met TALIS gaat alles sneller en wordt alles makkelijker.

Lees verder
Pleging en PV maken met TANS flinke stappen
Het Buitencentrum


Collega Paul heeft onlangs bij Houthandel van Dal in Esbeek een in het oog springend houten huisje geladen.

Bestemming; kindervakantieaccommodatie Het Buitencentrum in Overasselt.

Hout, kindervakantieaccommodatie én buiten. Dat kan maar een ding betekenen; een prachtige toevoeging aan een bijzondere plek.
 

Lees verder
Het Buitencentrum
Van Agridek naar Nieuil-L’Espoir


Collega Jeroen is samen met een monteur van Agridek naar Nieuil-L’Espoir gereden.

Voor de niet-kaartlezers; Nieuil-L’Espoir ligt in het hart van Frankrijk. Dat is 1,5 dag heen rijden en 1,5 dag terug, en in de tussentijd even het silosysteem in elkaar zetten. 

Lees verder
Van Agridek naar Nieuil-L’Espoir
Goed nieuws uit ooievaarland


Collega Paul Sprengers is papa geworden van een zoon; Flinn. Met moeder, zoon (en Paul) gaat het hartstikke goed.

Paul en Silke gefeliciteerd namens alle collega’s!

Goed nieuws uit ooievaarland
Mooie oprijlaan


Als chauffeur is geen dag hetzelfde. Soms zit je vooral op de snelweg en soms bevind je je opeens op een verrassend mooie oprijlaan op weg naar een houthandel in Bilthoven.

Hoe mooi is dat?

Hier is chauffeur Appie onderweg voor Roval Aluminium uit Helmond.
 

Lees verder
Mooie oprijlaan
Millimeterwerk


Onlangs hebben we voor hijs- en aandrijfspecialist Jan Reiling uit Maarheeze een 18 meter lange bovenloopkraan getransporteerd naar Van der Vleuten Bouwmaterialen in Best.

Speciaal vervoer breng je op een speciale manier in beeld, zeker als we - zoals in dit geval - de bovenloopkraan ook meteen installeren.

Klik door naar de video!
 

Lees verder
Millimeterwerk
Dit is ons team!


Pleging Transportservice en PV Transport zijn we samen. Zonder onze mensen zijn we nergens. Beter gezegd; dan komen we nergens.

We stellen onszelf graag aan je voor.

 

Lees verder
Dit is ons team!
Dakkapel van 4 meter breed


Bij Pleging transporteren we ook dakkapellen. En dat zijn geen kleine jongens.

Onze chauffeur Barry heeft onlangs een dakkapel van maar liefst 4,5 meter breed naar Eindhoven gereden en meteen op z’n plek gehesen. Mooi werk.

 

Lees verder
Dakkapel van 4 meter breed
Sleufsilosysteem van 26,5 meter


In opdracht van Renders Metaal en Agridek heeft chauffeur Eric een zogenaamd sleufsilosysteem van 26,5 meter lengte gelost in Moeskroen (België). Mooi voorbeeld van speciaal vervoer in konvooi door de dorpen van Vlaanderen.

Collega Jeroen is er met klein materiaal achteraan gereden en heeft het silosysteem samen met de monteurs van Renders op locatie in elkaar gezet.

 

Lees verder
Sleufsilosysteem van 26,5 meter