Jaarlijkse BBQ


Bij Pleging houden we van tradities. Mooi voorbeeld van zo’n traditie is de jaarlijks BBQ voor al onze medewerkers en hun gezinnen. Een perfect moment om groots uit te pakken. Leuke activiteiten voor de kinderen, heerlijk eten en drinken en uniek voor deze editie; de eerste echte informele kennismaking tussen de collega’s van Pleging en PV Transport.

Meer nieuws
Een brugdeel van 17,5 ton


Deze week een ritje Arendonk-Werkendam voor onze chauffeur Marc.

Bij VDL in Arendonk heeft hij een 17,5 ton wegend brugdeel geladen, afgespannen met kettingen en netjes afgeleverd bij JC Straaltechniek in Werkendam.

Daar wordt het brugdeel van een duurzame coatinglaag voorzien.

Een brugdeel van 17,5 ton
Piet en Johanna; bedankt!

 

Mei jongstleden hebben we een onvergetelijk mooi afscheidsfeest georganiseerd voor Piet en Johanna Verhoeven, de oud-eigenaren van PV Transport.

Een mooi moment ook om elkaar beter te leren kennen.

 

Lees verder
Piet en Johanna; bedankt!
Appie Scheurleer is getrouwd!


Goed nieuws! Appie Scheurleer is getrouwd!

De leukste baan die bestaat (Appie’s woorden) is nu nóg leuker. Want hoe graag hij ook onderweg is, weten dat er thuis iemand op je wacht na een werkdag is pas echt onbetaalbaar.

Gefeliciteerd Appie en Ingrid! Wij wensen jullie vele fijne jaren samen.

Appie Scheurleer is getrouwd!
Vencomatic uit Eersel


Namens Vencomatic uit Eersel heeft onze chauffeur Jeroen onlangs op een pluimveehouderij in Bladel een klimaatunit gelost. Samen met de specialisten van Vencomatic heeft hij de unit op een 3 meter hoge constructie geplaatst.

Voor de prestaties van de kippen in de stal is een gezond klimaat een must. De unit ondersteunt hierin door de stal voortdurend van verse lucht te voorzien.

Vencomatic uit Eersel
Alpe d’HuZes

Bijdragen in de mooiste zin van het woord. 

Sinds 2016 maakt Pleging Transportservice deel uit van Team Logistiek van het goede doelen event Alpe d’HuZes. De sponsortocht vindt elk jaar plaats op de eerste donderdag van juni. Pieter Pleging is sinds 2020 teamleider van Team Logistiek en gaat dit jaar voor het eerst in die rol mee de berg op.

Pieter: “Door corona heeft alles twee jaar stilgelegen. De jaren daarvoor reden mijn zoon Bram en ik elk jaar om en om mee. Zoals het ernaar uitziet gaan we dit jaar waarschijnlijk allebei mee.”

Lees verder
Alpe d’HuZes
Wekelijks naar Zwitserland


PV Transport - onderdeel van Pleging - rijdt wekelijks naar Zwitserland. De bestemming deze keer is Giswil in het kanton Obwalden. Een rit naar Zwitserland duurt circa 8 uur vanaf onze locatie in Budel. Chauffeur van dienst is Cinth.

In principe hebben we 3 chauffeurs die op Zwitserland rijden. Omdat Zwitserland grenscontroles heeft, is het handig als de chauffeur van dienst ervaring heeft met de ins en outs van de Zwitserse douane.
 

Lees verder
Wekelijks naar Zwitserland
Ford pick-up naar de RDW-testbaan


Onze chauffeur Paul heeft onlangs voor Bateck Voertuigtechniek uit Netersel een door Bateck aangepaste Ford pick-up naar de RDW-testbaan in Lelystad gebracht.

De pick-up - eigendom van een Zweedse klant van Bateck – is er uitvoerig getest op bepaalde verrichtingen zoals reminzichten, zichtveld en rolweerstand van de banden. Voldoet het voertuig aan alle vereisten dan mag het – nationaal én internationaal - de weg op. Leuke klus!

Ford pick-up naar de RDW-testbaan