Beste chauffeur die graag van variatie houdt


Pleging Transportservice timmert hard aan de weg. Daarom zoeken we een chauffeur trekker-oplegger die graag geniet van uitdagende ritten, vrijheid en veel afwisseling. De ene keer ga je op weg met onze schuifzeiltrailer (al dan niet inclusief meeneemheftruck), de volgende dag rijd je exceptioneel vervoer en maak je er een tweedaagse rit van met overnachting. Want dat doen we soms ook bij Pleging.

Pleging Transportservice werkt 100% servicegericht.

Wij zijn een relatief klein, specialistisch transportbedrijf met circa 25 collega’s. Onze mensen vertegenwoordigen Pleging Transportservice en zijn graag geziene gasten. Ze begrijpen en spreken de taal van de klant, hebben kennis van de producten die ze vervoeren en lossen eventuele problemen onderweg of op de locatie zelf op.

Wat vragen we van jou?

  • Je bent een chauffeur met interesse in exceptioneel transport en- of met meeneemheftruck.
  • Je hebt passie voor het werk en je bent zuinig op het materieel.
  •  Je bent in het bezit van VCA / CODE95 / CE (eventueel ook via ons te behalen of te vernieuwen).
  • Je bent woonachtig in regio de Kempen.

Daar krijg je het volgende voor terug

  • Op de eerste plaats een prachtige, in nieuwstaat verkerende vrachtauto.
  • Verloning volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer, op basis van ervaring.
  • Divers en uitdagend werk voor onze klanten.
  • Werken in een relatief klein, enthousiast team met een positieve sfeer.
  • Korte lijnen, veel vrijheid en ruimte om je passie en trots voor transport te etaleren.
  • Het is voor ons logisch dat wij voorzien in het up to date houden van certificaten en diploma’s.

Bel of mail ons!

Spreekt ons verhaal je aan, dan zijn wij benieuwd naar jouw verhaal. Heb je vragen of interesse, bel dan met 0497 519668 en vraag naar Pieter Pleging. Mailen kan ook via info@plegingtransportservice.nl

Heb je concrete interesse dan gaan we graag met jou aan tafel.

Ben je minder ervaren of rijd je liever op een lichte kraanauto? Ook daar kunnen we het over hebben. We hebben verschillende mogelijkheden om intern te schuiven met personeel en/of materieel. De gesprekken vinden zowel overdag, ’s avonds of op zaterdag plaats. Dus laat van je horen!

Vacature kraanwagen chauffeur
Meer vacatures
Autolaadkraan chauffeur


Beste chauffeur die graag aan het langste eind trekt

Pleging Transportservice timmert hard aan de weg. Daarom zoeken we een autolaadkraan – chauffeur die graag geniet van uitdagende ritten, vrijheid en veel afwisseling.

De ene keer ga je op weg met bouwmaterialen en lost deze op de bouw de andere dag plaats je lichtreclame aan gevels met een monteur of plaats lichtmasten langs de snelweg. Het kan voorkomen in de werkzaamheden dat het een tweedaagse rit wordt, echter gaat dit altijd in overleg.

Lees verder
Autolaadkraan chauffeur
Chauffeur trekker oplegger PV


Beste Chauffeur die graag vroeg begint

PV Transport timmert hard aan de weg. Daarom zoeken we een chauffeur trekker-oplegger die graag geniet van uitdagende ritten, vrijheid en veel afwisseling.

 

Lees verder
Chauffeur trekker oplegger PV
Planner


Beste Planner

PV Transport is goed op weg. Om goed op weg te blijven, zoeken we een planner die ons helpt met alles in de juiste banen leiden.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten én onze chauffeurs weten waar ze op aan kunnen. Houd jij graag het overzicht lees dan vooral verder.
 

Lees verder
Planner