Beste Planner


PV Transport is goed op weg. Om goed op weg te blijven, zoeken we een planner die ons helpt met alles in de juiste banen leiden. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten én onze chauffeurs weten waar ze op aan kunnen. Houd jij graag het overzicht lees dan vooral verder.

Wat je gaat doen

Als (junior-)planner zorg je samen met het team in dagdienst ervoor dat ons werk efficiënt verdeeld en geregeld wordt. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Daarnaast moeten onze chauffeurs weten waar ze aan toe zijn en wanneer. Plannen is ook contact hebben en alles willen weten. Zo bewaak je de voortgang van de routes en sta je voortdurend in contact met onze chauffeurs. Zijn ergens aanpassingen in de route nodig, dan regel je dat. Kortom, je bent een uitmuntende overzichtsbewaker.

Wat wij bieden


Jij gaat aan de slag voor een snel groeiend transportbedrijf dat service in alles voorop zet. Wij regelen het! Dat maakt het werken voor PV Transport meteen uitdagend, leuk en nooit hetzelfde. Het team waar je in werkt is divers, informeel en servicegericht. Bovendien krijg je van ons alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in je functie. Ook mag je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk dan aan:

  • Salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer, afhankelijk van je ervaring in schaal E (vanaf € 2200,-).
  • Minimaal 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dagen.
  • Een goede pensioenregeling.
  • Collectieve ziektekostenverzekering.
Wat wij van jou vragen


Wij zijn op zoek naar professional met mbo+ werk- en denkniveau. Als je al ervaring hebt in de logistiek of in het transport dan is dat zeker een pre maar een schoolverlater kan ook zeer zeker reageren en zelfs een opleiding voor planner is mogelijk. Net als iedereen bij PV Transport ben je servicegericht en leergierig. Voor jouw rol als (junior-)planner is het een must dat je stressbestendig en communicatief sterk bent. Uiteraard maken wij jou wegwijs in onze systemen, maar als je handig bent met een computer en al overweg kunt met Word, Excel en Outlook dan is dat zeker mooi meegenomen.

Denk je hé, die overzichtsbewaker, dat ben ik! Stel je dan even voor. Dat kan via martijn@pvtransport.com. Voeg dan meteen ook even je cv toe. Heb je nog vragen, bel dan even met 0495 499162. Martijn helpt je graag verder.

Meer vacatures
Autolaadkraan chauffeur


Beste chauffeur die graag aan het langste eind trekt

Pleging Transportservice timmert hard aan de weg. Daarom zoeken we een autolaadkraan – chauffeur die graag geniet van uitdagende ritten, vrijheid en veel afwisseling.

De ene keer ga je op weg met bouwmaterialen en lost deze op de bouw de andere dag plaats je lichtreclame aan gevels met een monteur of plaats lichtmasten langs de snelweg. Het kan voorkomen in de werkzaamheden dat het een tweedaagse rit wordt, echter gaat dit altijd in overleg.

Lees verder
Autolaadkraan chauffeur
Chauffeur trekker oplegger Pleging


Beste chauffeur die graag van variatie houdt

Pleging Transportservice timmert hard aan de weg. Daarom zoeken we een chauffeur trekker-oplegger die graag geniet van uitdagende ritten, vrijheid en veel afwisseling.

De ene keer ga je op weg met onze schuifzeiltrailer (al dan niet inclusief meeneemheftruck), de volgende dag rijd je exceptioneel vervoer en maak je er een tweedaagse rit van met overnachting. Want dat doen we soms ook bij Pleging.

Lees verder
Chauffeur trekker oplegger Pleging
Chauffeur trekker oplegger PV


Beste Chauffeur die graag vroeg begint

PV Transport timmert hard aan de weg. Daarom zoeken we een chauffeur trekker-oplegger die graag geniet van uitdagende ritten, vrijheid en veel afwisseling.

 

Lees verder
Chauffeur trekker oplegger PV