Beste financieel administrateur, wat denk je van een nieuwe uitdaging?


Pleging Transportservice goed op weg. Om goed op weg te blijven, zoeken we voor onze een financieel administrateur die ons helpt met het beheer van de financiële administratie van Pleging Transportservice én die van ons zusterbedrijf PV Transport. Een geweldige uitdaging voor iemand die de cijfers in de vingers heeft.

100% servicegericht.

Wij zijn een relatief klein, specialistisch transportbedrijf met circa 40 collega’s. Onze mensen vertegenwoordigen Pleging Transport service en PV Transport en zijn graag geziene gasten. Ze begrijpen en spreken de taal van de klant, hebben kennis van de producten die ze vervoeren en lossen eventuele problemen onderweg of op de locatie zelf op.

Wat je gaat doen

Als financieel administrateur beheer je alle aspecten van onze financiële administratie. Dat betekent onder andere dat je verantwoordelijk bent voor een juiste, volledige en tijdige vastlegging hiervan. Al doende kom je onder andere de volgende werkzaamheden tegen. Het verwerken van de inkomende facturen, declaraties en banktransacties. Daarnaast stel je verkoopfacturen op, die je ook verstuurt. Je analyseert de opbrengstverantwoording en zet betalingen klaar.

Verder onderhoud je contact met onze debiteuren en crediteuren en ondersteun je in het opstellen van managementrapportages en fiscale aangiften. Aan afwisseling geen gebrek dus. Kers op de taart; het opzetten van nieuwe processen om onze administratie continue te optimaliseren.

Wat wij van jou vragen

  • Mbo-opleiding in de richting Bedrijfsadministratie
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie (een transportomgeving is een pré)
  • Ruime ervaring met het voeren van financiële administraties
  • Uitstekende Excel-vaardigheden
  • Goede communicatievaardigheden
  • Affiniteit met ICT (Exact Online is een pré)

Wellicht een open deur, maar we verwachten wel dat je zelfstandig werkt, gestructureerd bent, analytisch en stressbestendig.

Wat wij bieden

Jij gaat aan de slag voor een snel groeiend transportbedrijf dat service in alles voorop zet. Onderweg en op kantoor. Wij regelen het! Dat maakt het werken voor Pleging Transportservice en PV Transport meteen uitdagend, leuk en nooit hetzelfde. Het team waarin je werkt is divers, informeel en servicegericht. Bovendien krijg je van ons alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen tot een ‘allround financial’. Zo blijft het werk leuk en uitdagend. Wij geven je graag de ruimte om je eigen plannen te maken binnen onze doelstellingen. Ben daar gerust verrassend in en stap daarbij af van de gebaande paden. En last but not least, je mag uiteraard een passend salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.

Denk je hé, die financieel administrateur die jullie zoeken, dat ben ik! Stel je dan even voor. bel dan met 0497 519 668 en vraag naar Pieter Pleging. Mailen kan ook via info@plegingtransportservice.nl

Meer vacatures
Autolaadkraan chauffeur


Beste chauffeur die graag aan het langste eind trekt

Pleging Transportservice timmert hard aan de weg. Daarom zoeken we een autolaadkraan – chauffeur die graag geniet van uitdagende ritten, vrijheid en veel afwisseling.

De ene keer ga je op weg met bouwmaterialen en lost deze op de bouw de andere dag plaats je lichtreclame aan gevels met een monteur of plaats lichtmasten langs de snelweg. Het kan voorkomen in de werkzaamheden dat het een tweedaagse rit wordt, echter gaat dit altijd in overleg.

Lees verder
Autolaadkraan chauffeur
Chauffeur trekker oplegger Pleging


Beste chauffeur die graag van variatie houdt

Pleging Transportservice timmert hard aan de weg. Daarom zoeken we een chauffeur trekker-oplegger die graag geniet van uitdagende ritten, vrijheid en veel afwisseling.

De ene keer ga je op weg met onze schuifzeiltrailer (al dan niet inclusief meeneemheftruck), de volgende dag rijd je exceptioneel vervoer en maak je er een tweedaagse rit van met overnachting. Want dat doen we soms ook bij Pleging.

Lees verder
Chauffeur trekker oplegger Pleging
Chauffeur trekker oplegger PV


Beste Chauffeur die graag vroeg begint

PV Transport timmert hard aan de weg. Daarom zoeken we een chauffeur trekker-oplegger die graag geniet van uitdagende ritten, vrijheid en veel afwisseling.

 

Lees verder
Chauffeur trekker oplegger PV
Planner bij PV


Beste Planner

PV Transport is goed op weg. Om goed op weg te blijven, zoeken we een planner die ons helpt met alles in de juiste banen leiden.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten én onze chauffeurs weten waar ze op aan kunnen. Houd jij graag het overzicht lees dan vooral verder.
 

Lees verder
Planner bij PV
Financieel administrateur


Beste financieel administrateur, wat denk je van een nieuwe uitdaging?

Pleging Transportservice is goed op weg. Om goed op weg te blijven, zoeken we voor onze een financieel administrateur die ons helpt met het beheer van onze financiële administratie. Een geweldige uitdaging voor iemand die de cijfers in de vingers heeft.

Lees verder
Financieel administrateur