De naam Pleging Transportservice bestaat sinds januari 2008. Directeur Pieter Pleging heeft na vijf jaar vestigingsdirecteur te zijn geweest van Adriaanse Transport in Eersel (een bedrijf met een transporthistorie van vijftig jaar) het bedrijf overgenomen. Tegelijkertijd met de overname is gekozen om een wijziging in de naamstelling door te voeren: Pleging Transportservice B.V.

Het gebruik van de eigen naam toont aan dat we verantwoordelijkheid dragen voor de manier waarop we het bedrijf voeren.

Pleging Transportservice kenmerkt zich door een enorme betrokkenheid van een vaste club chauffeurs. Betrokkenheid bij het bedrijf én zeker ook betrokkenheid bij de klanten. Er wordt gesproken over ‘onze’ klanten en ‘onze’ producten.

Het bedrijf staat garant voor vervoer van producten die droog vervoerd dienen te worden en die niet temperatuurafhankelijk zijn. Dat zijn dan wel de enige beperkingen. Er wordt niet teruggedeinsd voor exceptioneel vervoer.

Heeft u een vraag?Bel: +31 (0)497-519 668

Of laat een bericht achter...

Of laat een bericht achter...
 1. Uw bedrijfsnaam(*)
  Ongeldige invoer
 2. Uw telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 3. Uw emailadres(*)
  Ongeldige invoer
 4. Uw bericht(*)
  Ongeldige invoer
 5. (*)
  Ongeldige invoer
Pleging Transportservice Eersel
projectservice

Pleging Transportservice levert – de naam zegt het al – service. Dat doen ze onder andere door flexibel te zijn in planning. Wijzigt u uw opdracht? Wij lossen het transportvraagstuk op.

Kenmerkend voor Pleging Transportservice is de grote verantwoordelijkheid die er is voor de klanten en hun producten. Op een no-nonsense manier komen Pieter Pleging en zijn team afspraken na.

MEER INFORMATIE

Op maat transport nodig? Geen probleem

Stuur ons uw vraag, maak gebruik van het:

Contact formulier