Pleging Transportservice is een bedrijf dat aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen doet. Plegingtransportservice zet zicht sinds enkele jaren in voor de samenleving doormiddel van het ondersteunen van goede doelen. 

Deze goede doelen zijn:

Stichting SHOS. Deze stichting zet zich in om het voor mensen met een beperking of handicapt toch mogelijk te maken om te kunnen skiën of snowboarden of op wintersport te kunnen gaan. Niet alleen in het logistieke vraagstuk maar ook op ander vlak levert Pleging hierin een bijdrage. 

 

Stichting Alpe d' HuZes: Organisatie die zich inzet voor de strijd en overwinning op Kanker. Sinds het voorjaar 2016 levert Pleging Transportservice hierin op logistiek vlak een bijdrage. Over de editie 2016 is Hier meer te vinden. Ook in 2017 zal Pleging Transportservice zich weer in zetten voor Alpe d'HuZes.

De kracht in MVO is dan ook: "DOOR SAMENWERKING EN KRACHT STA JE STERK" 

 

Heeft u een vraag?Bel: +31 (0)497-519 668

Of laat een bericht achter...

Of laat een bericht achter...
 1. Uw bedrijfsnaam(*)
  Ongeldige invoer
 2. Uw telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 3. Uw emailadres(*)
  Ongeldige invoer
 4. Uw bericht(*)
  Ongeldige invoer
 5. (*)
  Ongeldige invoer
Pleging Transportservice Eersel
projectservice

Pleging Transportservice levert – de naam zegt het al – service. Dat doen ze onder andere door flexibel te zijn in planning. Wijzigt u uw opdracht? Wij lossen het transportvraagstuk op.

Kenmerkend voor Pleging Transportservice is de grote verantwoordelijkheid die er is voor de klanten en hun producten. Op een no-nonsense manier komen Pieter Pleging en zijn team afspraken na.

MEER INFORMATIE

Op maat transport nodig? Geen probleem

Stuur ons uw vraag, maak gebruik van het:

Contact formulier