Binnen Pleging Transportservice is men niet alleen gespecialiseerd in het verrichten van autolaadkraan activiteiten, lengte/hoogte/breedte transporten of special projectwerk, maar kan men ook in spelen op het totale transportvraagstuk. Hiermee kan men ook de algemene markt bedienen met standaard materiaal zoals, tautliners, open trailers, huiftrailers, bakwagens.

Nationaal en Internationaal transport

Dit wordt gedaan op zowel de nationaal als internationaal transportmarkt. Service, kwaliteit, vakkennis staan hierin voorop. 

Zelfsupporting op het gebied van laden en lossen, tracking en tracing, communicatie via de boordcomputer zijn hierin niet weg te denken.

 

 

 

Heeft u een vraag?Bel: +31 (0)497-519 668

Of laat een bericht achter...

Of laat een bericht achter...
 1. Uw bedrijfsnaam(*)
  Ongeldige invoer
 2. Uw telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 3. Uw emailadres(*)
  Ongeldige invoer
 4. Uw bericht(*)
  Ongeldige invoer
 5. (*)
  Ongeldige invoer
Pleging Transportservice Eersel
projectservice

Pleging Transportservice levert – de naam zegt het al – service. Dat doen ze onder andere door flexibel te zijn in planning. Wijzigt u uw opdracht? Wij lossen het transportvraagstuk op.

Kenmerkend voor Pleging Transportservice is de grote verantwoordelijkheid die er is voor de klanten en hun producten. Op een no-nonsense manier komen Pieter Pleging en zijn team afspraken na.

MEER INFORMATIE

Op maat transport nodig? Geen probleem

Stuur ons uw vraag, maak gebruik van het:

Contact formulier