Met 25 eigen trekkende eenheden en 32 getrokken eenheden die dagelijks op weg zijn, zorgt Pleging Transportservice ervoor dat een diversiteit aan goederen het juiste vervoer krijgen.

Vervoer is volgens Pleging niet enkel het op een goede manier verzorgen van een rit van bijvoorbeeld Maastricht naar Groningen, maar zeker ook het uit handen nemen van een bijzonder vervoersvraagstuk van een klant. Alle chauffeurs zijn ervaren in het transporteren met toegevoegde waarde.

Het bedrijf is er niet voor niets op toegerust om exceptioneel transport uit te voeren. Het wagenpark van trekkende eenheden is gericht op distributievervoer, het laden of lossen met een autolaadkraan of meeneem-heftruck en ook het verzorgen van lengte/breedtetransport.

Pleging Transportservice beschikt over de vergunning om standaard goederen te vervoeren met een maximale breedte van 3,5 meter en een totale lengte van 27 meter. Vervoer dat afwijkt van deze afmetingen kan ook verzorgd worden. De totale vraagstelling kan door ons uit handen worden genomen.

Alle chauffeurs beschikken over een heftruckcertificaat en/of een kraancertificaat, wel zo handig om vervoerde goederen op de juiste en veilige manier op de plek van bestemming te krijgen! Tevens zijn alle chauffeurs die namens Pleging Transportservice de weg op gaan zijn VCA-gecertificeerd.

 

 

Heeft u een vraag?Bel: +31 (0)497-519 668

Of laat een bericht achter...

Of laat een bericht achter...
 1. Uw bedrijfsnaam(*)
  Ongeldige invoer
 2. Uw telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 3. Uw emailadres(*)
  Ongeldige invoer
 4. Uw bericht(*)
  Ongeldige invoer
 5. (*)
  Ongeldige invoer
Pleging Transportservice Eersel
projectservice

Pleging Transportservice levert – de naam zegt het al – service. Dat doen ze onder andere door flexibel te zijn in planning. Wijzigt u uw opdracht? Wij lossen het transportvraagstuk op.

Kenmerkend voor Pleging Transportservice is de grote verantwoordelijkheid die er is voor de klanten en hun producten. Op een no-nonsense manier komen Pieter Pleging en zijn team afspraken na.

MEER INFORMATIE

Op maat transport nodig? Geen probleem

Stuur ons uw vraag, maak gebruik van het:

Contact formulier